Hm tocmai am terminat 3 episoade din Pandora Heart si pot spune ca il ador. Oz e tare dragut, iar Alice e asa de cute. Animeul m-a captivat de foarte mult timp, dar din cauza lipsei de timp nu am stat sa il vizionez. Totusi l-am pus pe lista de vizionat si am inceput sa-l vad azi. Pana vineri sau joi e deja terminat. Oricum, mie personal imi place si cand ma gandesc ca am vizionat doar niste saracute de 3 episoade. Oricum mai pe seara am sa ma uit la altele 3, ca sa fac sase, iar maine voi vedea vreo 10 episoade. Ceea ce inseamna ca sunt 16 episoade pe care le voi viziona in 2 zile. Voi termina totusi seria sper pana joi sau vineri, in fond sunt doar 26 de episoade. Le voi vedea. Daca maine voi termina 16 episoade, joi vad 5 episoade cred si mai spre seara alte 5 si termin de vazut seria. Pfiu, hai ca e bine. Dupa ce voi termina seria, revin cu un edit aici si spun mai pe larg ce mi-a placut si ce nu. In primul rand pentru 3 episoade imi place de Alice, dar cum am spus revin cu un edit.
-