Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Am dreptate?
Da, chiar ma intrebam!
25.00%
1 25.00%
Nu stiu, am dat click pentru ca titlul firului e ambiguu!
75.00%
3 75.00%
Go wiki man, nu suntem noi aia care trebuie sa iti raspunda!
0%
0 0%
Nu , nu ai dreptate deoarece(insert reason here)!
0%
0 0%
Total 4 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

GFX nelamurire...

Deci, mi-ai atras atentia, si in caz ca ceea ce voi spune mai jos e gresit, atunci sorry, dar asta e parerea mea. ^^

"Graphics" nu inseamna (e si normal) numai o simpla photoshopare a unei poze, ci inseamna mult mai mult, dar fiindca nu toata lumea se pricepe in grafica trebuie totusi cumva sa se exprime si ei, nu crezi? Ca orice activitate ce presupune creatie, designul grafic implica subiectivitate, variatie si personalitate, asa ca fiecare si-l poate exprima cum doreste. Tu de exemplu ti-l exprimi prin 3D in Autodesk/Maya/WorldCraft sau stiu si eu ce faci. Altii de exemplu (hai ca ma dau pe mine) ma exprim prin pasiunea de a face lucrari fiindca stiu ca le folosesc, si imi place, si astfel ma exprim eu mai bine. Cu cat fac lucrarile mai bine, cu atat eu ma simt si mai bine, si tot asa. Facand greseli, invat. Cu timpul voi defeni si eu pro ca si tine, dar pana atunci mai dureaza, dar sincer nu ma pasioneaza sa fac ceea ce faci tu, asa ca eu ramana la obisnuitele designuri grafice. ^^

Ei bine, cred ca am scos pe gura niste prostii cat mine de mari, dar chiar nu m-am putut abtine si parca prevad ca voi regreta, dar asta e viata, mai trebuie sa si suferim. ^^
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

Răspunsuri în acest subiect
GFX nelamurire... - de tzahranul - 09-08-2010, 04:26 PM
RE: GFX nelamurire... - de Alysu - 09-08-2010, 06:49 PM
RE: GFX nelamurire... - de tzahranul - 09-08-2010, 10:09 PM
RE: GFX nelamurire... - de Alysu - 10-08-2010, 06:08 PM
RE: GFX nelamurire... - de gez23 - 09-08-2010, 10:30 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)