Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Savarina ali vs Little M

All right let's start.

Savarina Ali.

Hm, e despre facultate în mare parte şi o iubire dintre un tip cde nu îşi dezvăluia identitatea şi o tipă care mă rog era aşa cum era. Sincer e o poveste clişeică mai mult m-a dus cu gândul la ani de liceu filmul ăla Liceeni, numai că acţiunea e plasată într-o facultate. Nu mi-a plăcut pentru simplul fapt că pur şi simplu e seacă ideea. Ideea în primul rând trebuie să fie cea care scoate ficul în evidenţă. La tine totul e invers. Mai ai de lucrat extrem de mult la idee căci în prin plan e pusă aceasta, iar dacă nu place nu place şi cu asta basta. Nu ai ce-i face. Poezie mi s-a părut la fel, seacă. Ai pus un car de semne de suspensie. Punctele de suspensie au un scop anume, dar dacă te întreb pariu că nu ştii. I bet on my Mitică phone. Ai pus atât de multe încât nu ţi-a mai trebuit. Semnele alea le pui într-un anume loc, când poezia deja e terminată nu după fiecare vers că oricum continui poezia nu o termini şi în nici un caz tipu nu era bâlbâit în ce scria. Dacă foloseai şi tu în dialog mai spuneam, dar le-ai folosit fix în poezie, iar individul anonim, mare nu ştiu cine le-a scris [ versurile ] deci le-ai pus aşa de formă să nu te plictiseşti cred nu ştiu de ce le-ai pus. Nici nu le e locul. Dacă nu e dialog, iar poezia era scrisă pe o coală, nu cred că ăla se bâlbâia. Doar dialogul permite punctele de suspensie şi atunci când întrerupi o acţiune. Nu le-ai folosit fix în poezie, scrisă de amorezul ăla. Nu se folosesc acolo. Mai informează-te data viitoare când faci ceva şi foloseşti ceva căci nu întodeauna ce crezi tu este bine. În afară de asta, la tehnoredactare stai mai prost ca mine când scriu extrem de rapid, aici e un exemplu bun acum că scriu foarte foarte repede. Tu când postezi ceva, mai uită-te la greşeli de tastate. Ai o groază de greşeli. Tehnoredactarea, în opinia mea ştiu că nu e întodeauna perfectă pentru că nah îţi mai scapă, dar trebuie să fim şi atenţi nu ? En fin, nu îmi place descrierea de asemenea. Nu ai redat cine ştie ce sentimente dar te-ai descurcat în a reda naraţiunea [ care e şi acţiunea ]. Sentimentele nu le-ai redat calumea, totul s-a mişcat mecanic.

Little M.

The same stuff like her. Nu îmi place. Sec, obijnuit şi nu mă fascinează cu nimic. Povestea epic fail de demult cu drogurile. Nothing else, nothing more. Sincer, puteai găsi ceva mai bun. De la tine am aşteptări. Chiar ai potenţial, un potenţial mare însă nu îmi place povestea asta. E obijnuită, prea usual. Puteai descrie mult mult mai mult dar te-ai rezumat la ceva cam prea mic să spun aşa. Sincer, ai mare potenţial la descriere, dar parcă cineva te ţine să scrii. Zici că trebuie să respecţi zece mii de reguli ca să ce ? Mai bine lasă-te purtată de vânt când scrii şi pur şi simplu inspiră-te chiar şi din particula de praf de afară. Aici nu îmi place. Stai în postura de autor care scrie doar ce îi spune editura. Mai bagă ceva fantezism acolo, bagă emoţii, lasă-te purtată de vânt, de ploaie de ce vrei tu. Hm, ce pot să mai zic, ai avut grijă la tehnoredactare but not like Ali. Ai fost mai atentă cred, da la tine nu mi-au sărit în ochi.

Bun, Să zicem...

Nu am nimic personal cu nici una din voi şi nu sunt o pupincuristă să voteze doar că Little M are culoare mov la nick. Nu, am votat strict ficul. Nu am nimic cu nici una din voi şi chiar nici nu îmi pasă, mă ghidez după fic. Bun, primu fic ăla cu anonimu merită să zicem un 9,50., ălâlaltu cu spitalul merită 9,85.

So : Căpşuneaua asta merită : 9,50
Iar : Tu asta movulică meriţi un 9,85.

Ps : Să fiu sinceră, nimeni nu e critic de artă pe aici. Veniţi cu diplomă de facultate de litere după daţi note mici. Felicitări amândouă pentru efort şi sincer meritaţi note bune. Căpşunea scrii drăguţ, dar chiar şi aşa esti la fel de bună ca movulică. Aceleaşi chestii, doar că nişte sutimi. E o ocazie să îţi corectezi greşelile. Nu am nimic cu tine. Cât despre parteneră, la fel.

Bye.
-

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 31-07-2010, 07:16 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 09-08-2010, 12:47 AM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Me†al. - 09-08-2010, 03:01 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de She - 09-08-2010, 04:36 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Summer - 09-08-2010, 05:08 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Flash - 09-08-2010, 05:14 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 19-08-2010, 08:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Savarina Ali, She and Little M [ Runda a doua in desfasurare ] Little M 12 9.591 17-09-2010, 10:31 PM
Ultimul răspuns: She

Utilizatori care citesc acest subiect:
7 Vizitator(i)