Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Duel: Savarina ali vs Little M

So , sa vedem:

Savarina Ali- Titlul nu mi se pare foarte
interesant , dar se potriveste cu continutul . Ce nu mi-a placut a fostfaptul ca ai cateva repetitii in text , iar asta e deranjant. Am observat si cateva greseli de tastare,dar se mai intampla.
Deranjant este ca ai grabit actiunea cam mult , mi se pare ca ai vrut sa incluzi prea multe momente din ultima de zi de falcutate in ceva mult prea mic , puteai sa mai tai din anumite scene , cum ar fi cea cu cofetaria. Descrierea cam lispseste , nu prea ai descris sentimentele personajelor si te-ai axat pe lucruri nesemnificative.
Parte cu Flashback-ul a fost frumoasa , despre stele, chiar mi-a placut.
Reactia ei cand a aflat cine e a fost nu stiu cum sa zic , seaca , de parca ar fi stiut de nu stiu cata vreme cine era cel care ii trimitea floari. Iar cand a aparut Andrei ai spus ca era mai inatlt cu cativa centimetri amarati - nu mi-a placut deloc cum a sunat .
Sfarsitul , desigur ca fiecare ramane cu cel pe care il place , insa chiar mi se parea mai dragut daca se tremina la bal , un dans romantic , adica nu prea mi-a placut faza cu casataoria.

Little M- Deci pot spune ca titlul mi-a placut la nebunie , desi am asteptam la orice numai la droguri nu . Personajele tale sunt conturate destul de bine si povestea este interesanta. Descrierea se mai putea lucra la ea , dar e dsetul de bine si asa. Mi-au placut mult Flashback-urile. mai ales cel in care si-au promis unul altuia ca se vor interna amandoi.Actiunea este cam grabita , inteleg eu ca a trebuia sa iasa la un moment dat din coma , dar pre a brusc , adica ar fi fost mai interesant daca descriai cum s-a trezit , reactia ei ...
Subiectul mi s-a parut foarte interesant si alt lucru interesant coparatia facuta a fost pur si simplu deosebita . Mi-a placut extrem de mult, desi ma asteptam ca tipul sa moara , ce sadica sunt . Dar merge si un final mai fericit , au ramas impreuna(Pentru un timp), chiar daca asta s-a intamplat intr-o clinica de dezintoxicare.
Greseli de scriere nu am observat .
Deci povestea chiar mi-a placut , are un farmec aparte.

Deci votul meu merge la Little M , povestea ei mi-a placut enorm , but si a ta Ali a fost frumoasa . Felicitari amandurora!
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]

Răspunsuri în acest subiect
Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 31-07-2010, 07:16 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 09-08-2010, 12:47 AM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Me†al. - 09-08-2010, 03:01 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de She - 09-08-2010, 04:36 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Summer - 09-08-2010, 05:08 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Flash - 09-08-2010, 05:14 PM
RE: Duel: Savarina ali vs Little M - de Little M - 19-08-2010, 08:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Duel: Savarina Ali, She and Little M [ Runda a doua in desfasurare ] Little M 12 9.591 17-09-2010, 10:31 PM
Ultimul răspuns: She

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)