09-08-2010, 04:31 PM
Of.....mai de cate ori citesc si recitesc stii ca ma doare sufletu?( de fapt stii:)) )
Of...ador cum scrii, si tu stii bine ca sunt innebunita dupa felul cum relatezi totul. Mirabela asta mai :(( saracu Alexandru mai:(( ce frumos a descris cum canta , parca chiar ii auzeam vocea, parca eram eu acolo in locul ei( am luat cu sfarsitul in loc cu inceputul , da las k intelegi tu)
App ce frate are Madalina( imi aminteste de ceva numele asta:)) ) E chiar crazy:X dar imi pplllaaaceee.
Imi pare rau de Ella din cauza tatalui ei, in fine...o sa treaca ea si peste aceste controale intr-o buna zi...Sa speram..
O si ce vise are colegul de banca a Ellei super " calde":)) eu stiu ca il cheama Stefan, da tu acolo ai scris : : Stefac :))) fara " s" ar iesi " te fac":)))
In fine, ma gandesc numa la prostii...
Pune repede nextu ca incep eu sa " ard":)))Glumeam glumeam- sau poate nu
Kisssu si hugggz!
Of...ador cum scrii, si tu stii bine ca sunt innebunita dupa felul cum relatezi totul. Mirabela asta mai :(( saracu Alexandru mai:(( ce frumos a descris cum canta , parca chiar ii auzeam vocea, parca eram eu acolo in locul ei( am luat cu sfarsitul in loc cu inceputul , da las k intelegi tu)
App ce frate are Madalina( imi aminteste de ceva numele asta:)) ) E chiar crazy:X dar imi pplllaaaceee.
Imi pare rau de Ella din cauza tatalui ei, in fine...o sa treaca ea si peste aceste controale intr-o buna zi...Sa speram..
O si ce vise are colegul de banca a Ellei super " calde":)) eu stiu ca il cheama Stefan, da tu acolo ai scris : : Stefac :))) fara " s" ar iesi " te fac":)))
In fine, ma gandesc numa la prostii...
Pune repede nextu ca incep eu sa " ard":)))Glumeam glumeam- sau poate nu
Kisssu si hugggz!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria