Ah sa nu uit de faptul ca ador animeul extrem de tare, desi eu in general cel mai mult citesc manga. Cum sa nu uit ca ador sa ma uit la Kuro, nu ca il ictesc. Ei bine mie imi place mai mult firul animeului. Cel din manga e cam diferit desi imi place si ala. Suspansul e mai ridicat atunci cand vezi un anime. E o coloana sonora speciala pentru chestia asta care nah iti da suspansul ala, iar in manga ma rog acolo daca e vreun suspans, e redat prin imagini, insa mai realistic e in anime unde acolo exista coloana sonora si multe alte lucruri care redau mai pe larg si mult mai realist suspansul. Mie imi plac amandoua, desi ca sa fiu sincera imi place mult mai mult animeul ca e mai bine redat. Faza e urmatoarea, eu sunt maniaca dupa manga : )) iar animeurile sunt pe locul doi, insa cand vine vorba de Kuroshitsuji e total invers. Pur si simplu ador sa ma uit la anime cu o cana de ciocolata calda langa mine sauuuuu sa ma uit ziua stand in pat dupa ce am mancat sau in timp ce mananc inghetata sau floricele de porumb. Mie imi place mai mult animeul nu doar din cauza firului ci mai mult ca totul e redat pe larg si e realistic. In manga sunt imaginile, dar nu si restul.
-