08-08-2010, 12:05 AM
(06-08-2010, 09:55 PM)ReviÅŸor A scris: So, parerea mea e ca americanii nu au ajuns pe luna pe 20 iulie '69 ci totul a fost un trucaj pentru a-i impresiona pe comunisti >:<Nu vreau sa fiu rautacios insa razboiul rece nu a fost un razboi de impresionism, ci mai degraba un act plin de tratative militare, in care fiecare tara dorea sa detina suprematia prin puterea armelor iar atunci cand astronauti rusi noncomformisti au venit cu realizarile lor, americanii au facut ce au stiut mai bine: au jucat teatru! Filmul despre care se vorbeste ca fiind cel care a demascat intreaga situatie se numeste Astronauts Gone Wild ! Totodata recomand si filmul Dark Side of the Moon care prezinta povestea precedentului film dintr-un alt unghi. For more related search, consultati-va cu sfantul Google in jurul termenilor : hoax appolo 11 tv footage 1969
(07-08-2010, 10:37 AM)Mitsukai Yoru A scris: -umbrele- umbra de oriunde o vezi se observa din unghiuri diferite, de aceea nu a fost captata de sateliti. Americanii au ajuns pe luna.
Da, se vede din unghiuri diferite dar nu poti sa o vezi din doua unghiuri concurente: adica nu putea sa vina umbra din doua directii!Si sa nu uitam ca suprafata Lunii se incinge FOARTE puternic atunci cand este luminata de soare , motiv pentru care, daca au ajuns acolo, au suferit un oarecare 'discomfort' termic!
(07-08-2010, 11:53 AM)HentaiDemon A scris: fiecare planeta are o centura de radiatii nocive, cum ar fi putut trece de acele radiatii cu costumele din 1969(imi place terminatia anului) nu stiu. Tind sa cred ca e un fals, deoarece au ajuns acolo si apoi au sistat orice noua misiune.Daca e sa o luam asa, nici nu au avut nevoie sa iasa din atmosfera terestra; au avut nevoie sa arate o racheta fulgerand drept in sus, ca mai apoi, dupa ce trecea de nivelul vizibil, sa se duca la cine stie ce aeroport si sa aterizeze spre a realiza intregul trucaj. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca nu exista nicio alta inregistrare(de la alte aeroporturi sau antene de satelit) legate de drumul parcurs de naveta, in afara de cele oferite de NASA. De ce credeti ca restul misiunilor au esuat mereu? Luati-o mai simplu: big chunk of metal with lots of fuel goes trough a high density radiation area= big boom!
(07-08-2010, 08:44 PM)Kazuki A scris: Nu cred că pe vremea aia erauîncă dezvoltate staţiile spaţiale.I beg to differ! Rusii au fost cei care au venit cu ideea de a ansambla statii spatiale in afara atmosferei, asemenea unui joc de lego: piesele erau unite acolo!