Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

S-au suparat vedetele

Mă rog, am comentat ceva despre Mădălina Manole la un alt thread şi mi-am spus acolo părerea în ceea ce o priveşte, aşa că nu mai e nevoie să mă repet.
Şi îmi amintesc perioada aia de acum... câteva zile? 21 mă rog, când la tv. nu era nimic altceva decât: 1. Mădălina Manole, 2. Dezhumarea soţilor Ceauşescu şi 3. Dan Diaconescu ARESTAT!!! 21 vaii! dar cât mă săturasem de toată această situaţie de tot ...***** , ca să nu spun cine ştie ce pe direct. Adică, sunt subiecte idioate. În ziare, la tv, numai despre asta se vb. De parcă altceva nu se întâmpla în România decât asta. BIneînţeles, sunt vedete, dar nu doar ei sunt vedete. Te rog, s-a spus odată pe fiecare post, ok, dar apoi şi a doua zi aceeaşi chestie " dezbatere diferită pe aceeaşi temă" mă săturasem atât de tare că mă uitam la desene, măcar acolo nu dădeau nicio ştire. Cam aşa e peste tot, nu doar în România, când se aude o veste despre o anumită vedetă, păi se exploatează aia cât se poate şi de tot restul se uită.
Asta doar ca fapt divers. Şi apoi pe mine una nici nu mă interesează ce fac " vedetele ţării noastre", că mai e sau nu Monica Columbeanu cu Irişor sau că l-a înşelat cu avocatul ( ? ) sau ce era ăla, sau că... Adoptă la distanţă ( ? ) aud şi eu de astea când mă uit la ştiri, adică - chiar nu au nimic mai bun de dat ? Şi apoi otv, acces direct şi astea sunt doar nişte aiureli de la tv, nimic ca lumea, nimic de unde poţi învăţa ceva, doar că mi se pare că toate programele se transformă într-un fel de otv, cu ştirile combinate pe care le dau. În secunda asta dă despre inundaţii şi apoi dau despre cât de frumoasă a fost petrecerea lu' Xulescu de nu ştiu câţi mii de euro.
lul.

Răspunsuri în acest subiect
S-au suparat vedetele - de Flaw - 23-07-2010, 09:36 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Lori. - 23-07-2010, 09:46 PM
RE: S-au suparat vedetele - de nemo-chii - 23-07-2010, 10:56 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Corina. - 25-07-2010, 11:29 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Teh - 07-08-2010, 04:23 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Mitsukai Yoru - 09-08-2010, 01:58 AM
RE: S-au suparat vedetele - de Kazuki - 24-08-2010, 09:29 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Flaw - 25-08-2010, 12:23 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)