07-08-2010, 01:44 AM
Hmm, imi pare rau daca ceea ce voi zice a mai fost deja postat dar chiar nu am urmarit sirul posturilor. Singura chestie care am observat-o la Otaku, cand am fost a fost lipsa de ... alimente. Nu crede-ti ca ar fi dragut daca ati avea la stand.. nu stiu, sucuri reci si tot felul de chestii de genul? Ar fi de altfel dragut daca paharele ar fi asemanatoare cu cele de la MC, si anume din acel.. carton, sau ce anume e (scuzati-ma daca gresesc) iar pe ele sa.. scrie cate ceva. Sau uitati, mai simplu.. Apa nu cred ca ar costa nimic.. Ati putea venii cu pahare de unica folosinta (mult mai simplu nu?) si sa fie un stand separat unde sa.. serviti apa for Free.. cred ca ar aduce ceva lume, nu credeti? Oameni o sa fie insetati, sa fim seriosi, iar bine-nteles, cum pentru roman orice e gratis, e bine luat, cred ca o sa atrageti cateva persoane in plus decat de obicei. Iar din atras ajungeti la cumparat and so on.. Acum nu stiu cat de OK ati fi cu idea apei and so on for Free dar.. oamenii tind sa tina minte chestiile de binefacere in timp de criza, in special in situatii extreme. Era dragut daca era chestia asta la Otaku, unde sincer a fost o innabuseala de.. nu stiai ce-i cu tine daca nu veneai de acasa cu un bidon de apa or something. Acum la Niji, nu stiu cat de cald o fi dar.. cum ziceam, un lucru facut for Free e un lucru mereu bine venit si bine apreciat.
Ce as vrea sa vad la Niji?
Probabil o sa pierd puncte din cauza asta dar sincer.. nu am nici cea mai vaga idee, nu am mai fost pana acum.. Sper doar sa vad un show bun, sa merita bani si sa ma distrez. Din cate am auzit anual a fost foarte oke, mult mai oke decat Otaku deci.. ma astept sa fie totul oke, sau cel putin mai oke ca la Otaku unde.. la un moment dat oamenii au ramas fara curent. Daca oferiti un show bun, castigati si mai multa incredere iar in ani ce au sa vina, vizitatorii se vor inmultii as well, la urma urmei, vestile circula repede.
Sper sa ajute cu ceva cele scrise & hey, thx for reading this. Cheers. ^^
Ce as vrea sa vad la Niji?
Probabil o sa pierd puncte din cauza asta dar sincer.. nu am nici cea mai vaga idee, nu am mai fost pana acum.. Sper doar sa vad un show bun, sa merita bani si sa ma distrez. Din cate am auzit anual a fost foarte oke, mult mai oke decat Otaku deci.. ma astept sa fie totul oke, sau cel putin mai oke ca la Otaku unde.. la un moment dat oamenii au ramas fara curent. Daca oferiti un show bun, castigati si mai multa incredere iar in ani ce au sa vina, vizitatorii se vor inmultii as well, la urma urmei, vestile circula repede.
Sper sa ajute cu ceva cele scrise & hey, thx for reading this. Cheers. ^^