06-08-2010, 04:17 PM
Sa fiu sincera, in primele cateva episoade am fost incredibil de impresionata de grafica in special. Insa motivul pentru care il incepusem a fost povestea in sine, fiind o fana atat a cartii cat si a filmului cu acelasi nume. S-a ridicat sa zicem la un anumit nivel al celor doua, dar m-a dezamagit cam de pe la episodul 16. Imi pierdusem rabdarea si il detestam pe Albert pentru caracterul fara coloana vertebrala pe care il avea, mi s-a parut trista si moartea lui
imi placea mult de el ca personaj.
Contele sau mai bine zis Edmond Dantes a fost singurul care m-a impresionat, incepand cu felul in care a fost portretizat cat si felul in care s-a lasat cortina asupra lui.
Au fost niste scene uimitoare pe parcursul animeului, cel mai mult ramanand in mintea mea partile din gradina subterana si carnavalul de pe Luna.
Ajunsesem sa-mi pierd interesul si cred l-am terminat doar de dragul de a nu-l vedea lasat acolo la trei sferturi dupa ce l-am inceput. Pe MAL i-as dau un 7.
Contele sau mai bine zis Edmond Dantes a fost singurul care m-a impresionat, incepand cu felul in care a fost portretizat cat si felul in care s-a lasat cortina asupra lui.
Au fost niste scene uimitoare pe parcursul animeului, cel mai mult ramanand in mintea mea partile din gradina subterana si carnavalul de pe Luna.
Ajunsesem sa-mi pierd interesul si cred l-am terminat doar de dragul de a nu-l vedea lasat acolo la trei sferturi dupa ce l-am inceput. Pe MAL i-as dau un 7.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand