Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

In primul rand : Buna! X:X:X
In al doilea rand : Imi cer iertare ^:)^^:)^. Problemele cu netul ma fac ca cred ca in curand va ajunge la groapa de gunoi.
I'm so happy!
Ma bucur atat de mult ca ai pus continuarea.Si ma mai bucur ca nu ti-au trecut prin minte ganduri sinucigase cum ar fi sa inchizi ficul :-s.

" Daca ar fi fost dupa Suigetsu acum se aflau in mainile unor prostituate. "
Sincer replica asta m-a amuzat rau de tot.

" -Ti-am zis sa nu mai plangi.
I-am sters lacrimile. Era asa un idiot, chiar plangea din orice. Aveam din nou acel sentiment ciudat. Nu era prima data cand aveam senzatia ca Yuuki e un actor desavarsit. Chiar si asa, nu voiam sa cred asta, asa ca m-am comportat cat mai normal. Desi la inceput eram impotriva a tot ce se intampla acum, nu pot nega faptul ca am si amintiri frumoase cu Yuuki. Imi e greu acum sa cred ca totul a fost doar un teatru de papusi, unde bineinteles, papusarul nu eram eu, ci Yuuki. "

Bun, mintea mea perversa incepe sa-si faca simtita prezenta.Sasuke... te inteapa la inima ?:>
Ce dragut... nu suporta sa-l vada pe Yuuki plangand si am vaga impresie ca incepe sa-si dea seama ca intre el si Yuuki e mai mult decat ....o prietenie? :-s

Sa fiu sincera vroiam sa comentez, dar vad ca nu prea am ce, deoarece, la fel de impecabil si de frumos relatat, fara greseli, actiunea nu-i grabita. Chiar nu m-i se pare ceva de comentat.

Imi cer inca o data iertare ca n-am putut sa postez la timp :">
Dar astept nextul cat mai repede
Kiss and hugs :X:*
P.s.: Sper ca finalul sa fie cat mai indepartat.Eu chiar nu m-as supara daca ficul asta ar continua asa....la nesfarsit:X:X =]]

Daca exista cineva care te poate rani, atunci exista si cineva care iti poate vindeca rana.

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de Alixa - 04-08-2010, 07:01 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)