04-08-2010, 02:48 PM
Hello :3
De data asta am venit repede xD Ce faci? Azi m-am trezit foarte tarziu, pe la 1 si ceva. Nu stiu de ce zic foarte tarziu, deoarece au fost dati cand m-am trezit la ora 3 dupa masa O_O In fine...aseara am stat si am pierdut timpul pe mess vorbind cu unii pana la 3 dimineata,aproape 4. Cat o sa am de platit la net/curent nu stiu O_O Sper ca nu mult xD Afara sta sa ploua, deci Dumnezeu m-a ascultat. Mereu cand ma rog sa ploua se intampla O_O Vrajitoarea din mine![15 15](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/15.gif)
Aseara am avut un vis tare ciudat O_O Se facea ca au intrat niste tigani la mine in casa, si eram singura. Am inceput sa ne batem, si aveam deodata puteri O_O Puteam sa sar geamu ( eu stau la 4 ). Am mai sarit eu geamul de la bucatarie de n ori in vise, si simti acea adrenalina O_O Tiganul a incercat sa bage cutitul in mine, am crezut ca mor de teama, dar mi-am revenit, deoarece cutitul nu era unul adevarat, defapt era, dar era de ala de cauciuc, nu stiu exact, cert e ca se indoia O_O Si dupa un timp a plecat tiganul de la mine din casa, deoarece eu sarisem geamul si nu mai avea pe cine sa bata. Cand sarisem geamul a incercat sa ma si impuste, vai da ce sweet xD. Si eram eu asa intr-un copac si l-am observat pe tigan, isi daduse masca jos...cine era ? Tati O____O Dar nu stiu de ce, oricat de mirata as fi acum, in vis nu eram absolut deloc. Dupa m-am trezit, e unul din visele pe care il retin cel mai bine.
De data asta am venit repede xD Ce faci? Azi m-am trezit foarte tarziu, pe la 1 si ceva. Nu stiu de ce zic foarte tarziu, deoarece au fost dati cand m-am trezit la ora 3 dupa masa O_O In fine...aseara am stat si am pierdut timpul pe mess vorbind cu unii pana la 3 dimineata,aproape 4. Cat o sa am de platit la net/curent nu stiu O_O Sper ca nu mult xD Afara sta sa ploua, deci Dumnezeu m-a ascultat. Mereu cand ma rog sa ploua se intampla O_O Vrajitoarea din mine
![15 15](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/15.gif)
Aseara am avut un vis tare ciudat O_O Se facea ca au intrat niste tigani la mine in casa, si eram singura. Am inceput sa ne batem, si aveam deodata puteri O_O Puteam sa sar geamu ( eu stau la 4 ). Am mai sarit eu geamul de la bucatarie de n ori in vise, si simti acea adrenalina O_O Tiganul a incercat sa bage cutitul in mine, am crezut ca mor de teama, dar mi-am revenit, deoarece cutitul nu era unul adevarat, defapt era, dar era de ala de cauciuc, nu stiu exact, cert e ca se indoia O_O Si dupa un timp a plecat tiganul de la mine din casa, deoarece eu sarisem geamul si nu mai avea pe cine sa bata. Cand sarisem geamul a incercat sa ma si impuste, vai da ce sweet xD. Si eram eu asa intr-un copac si l-am observat pe tigan, isi daduse masca jos...cine era ? Tati O____O Dar nu stiu de ce, oricat de mirata as fi acum, in vis nu eram absolut deloc. Dupa m-am trezit, e unul din visele pe care il retin cel mai bine.
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !