03-08-2010, 11:33 PM
Here I go... With the big fat pony, early in the morning...
- De ce i-a impuscat cainele?
- De unde stii ca el a fost? Toata lumea da vina pe Dwayne pentru te miri ce.
Ma uimea faptul ca-i lua apararea dupa faza cu Bryce. I-as fi admirat loialitatea daca era vorba de oricine, numai de Dwayne nu.
- Si ce? A confundat cainele cu un cerb? E vorba de un labrador negru, ce naiba! Bietul animal a ramas cu trei picioare.
N-am fost niciodata innebunit dupa caini. Cred ca ma deranja pentru ca, atunci cand bunicul ne trimisese la psihiatra familiei, aceasta mi-a aratat o fotografie cu o familie de poveste intr-o casa de poveste dintr-un sat de poveste. Cand m-a intrebat cu cine ma identific, am pus degetul pe caine.
- In locul tau, as fi foarte suparat pe Maya fiindca a pus capcana aia.
In ceea ce ma privea, era cel mai bun lucru care mi se intamplase vreodata.
- N-am calcat in nicio capcana.
- Am auzit de povestea cu cutia de conserve. Dwayne aproape ca a calcat si el intr-o capcana. Le-a pus gand rau si nu se lasa.
- Dar ce drept are el sa le puna gand rau tuturor?
- Le pune gand rau mai ales bogatilor.
- Si ce urmeaza, o sa le impuste un cal?
- Nu-s Dwayne. Nu am de unde sa stiu.
- De ce i-a impuscat cainele?
- De unde stii ca el a fost? Toata lumea da vina pe Dwayne pentru te miri ce.
Ma uimea faptul ca-i lua apararea dupa faza cu Bryce. I-as fi admirat loialitatea daca era vorba de oricine, numai de Dwayne nu.
- Si ce? A confundat cainele cu un cerb? E vorba de un labrador negru, ce naiba! Bietul animal a ramas cu trei picioare.
N-am fost niciodata innebunit dupa caini. Cred ca ma deranja pentru ca, atunci cand bunicul ne trimisese la psihiatra familiei, aceasta mi-a aratat o fotografie cu o familie de poveste intr-o casa de poveste dintr-un sat de poveste. Cand m-a intrebat cu cine ma identific, am pus degetul pe caine.
- In locul tau, as fi foarte suparat pe Maya fiindca a pus capcana aia.
In ceea ce ma privea, era cel mai bun lucru care mi se intamplase vreodata.
- N-am calcat in nicio capcana.
- Am auzit de povestea cu cutia de conserve. Dwayne aproape ca a calcat si el intr-o capcana. Le-a pus gand rau si nu se lasa.
- Dar ce drept are el sa le puna gand rau tuturor?
- Le pune gand rau mai ales bogatilor.
- Si ce urmeaza, o sa le impuste un cal?
- Nu-s Dwayne. Nu am de unde sa stiu.