03-08-2010, 02:05 PM
Cât de mult îmi lipsea să te citesc ! Parcă a trecut mult timp de când ai postat ultimul capitol , am devenit melancolică ( exact ca Mirabela .) Mi-a lipsit acest personaj , îndrăzneala ei , aroganţa , întreaga ei persoană .
Am inceput să o înţeleg mai bine şi să mă regăsesc în anumite trăiri ale ei , deşi cred că absenţa ta îndelungată a fost de vina ( exagerez , ştiu :)) )
Şi a apărut un nou personaj , diferit de toţi ceilalţi băieţi din viaţa Elei ( sau ar trebui să le spun bărbaţi , încă ezit ). Deja începe să îmi fie milă de ea ,asta dacă Ela se va ţine de cuvânt şi se va juca cu el . Nu cred că merita asta , pare să fie o persoană bună , deci sper să se răzgândească .
Îmi lipseşte şi Will , mi-aş dori să mai apară prin peisaj .
Nu am remarcat nicio greşeală de tastare sau ceva asemănător .
Mi-ar plăcea ca acest post să fie mai lung , dar acum asta e ...
Aştept să vină capitolul următor !>:D<
Am inceput să o înţeleg mai bine şi să mă regăsesc în anumite trăiri ale ei , deşi cred că absenţa ta îndelungată a fost de vina ( exagerez , ştiu :)) )
Şi a apărut un nou personaj , diferit de toţi ceilalţi băieţi din viaţa Elei ( sau ar trebui să le spun bărbaţi , încă ezit ). Deja începe să îmi fie milă de ea ,asta dacă Ela se va ţine de cuvânt şi se va juca cu el . Nu cred că merita asta , pare să fie o persoană bună , deci sper să se răzgândească .
Îmi lipseşte şi Will , mi-aş dori să mai apară prin peisaj .
Nu am remarcat nicio greşeală de tastare sau ceva asemănător .
Mi-ar plăcea ca acest post să fie mai lung , dar acum asta e ...
Aştept să vină capitolul următor !>:D<