Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Vi s-a mai intamplat sa dea eroare forumul in timp ce dadea-ti refresh(in mod repetat)?
Da!
100.00%
5 100.00%
Ba!
0%
0 0%
Total 5 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

THE FORUMS CRASH A LOT?

Yah, afecteaza destul de mult. Pe de alta parte, daca renunt la toate chestiile misto nu am facut nimic.
Problema care e.. dupa cum am spus, am fost gazduiti intr-o perioada pe un server dedicat si tot nu a mers site-ul ca uns. Ar fi putin cam ciudat sa cerem donatii si constate userii dupa aia ca site-ul tot nu se misca asa cum trebuie. S-ar simti tepuiti si nu prea ar fi normal.
O sa astept 1.6-le, dupa care cred ca o sa rad tot ce nu e facut de mine si o sa imi fac propriile plugin-uri de care am nevoie. Un sistem de medalii, de rpg stats, un petshop.. si ce-o mai fi nevoie. Ca asa cum e acum... avem o gramada de plugin-uri foarte complexe, cum ar fi MyPlaza, care e ditamai sistemul de puncte+shop, care e folosit ca simplu pet magazine. Si se incarca si ala odata cu forumul, isi ruleaza propriile query-uri.. si pentru ce? Un petshop am facut deja odata pentru Bleach Romania si cunostintele mele de programare de atunci erau slabute.

Dupa Nijikon, o sa incerc eventual sa pun si bazele unui magazin real pe Zup, sa vindem postere anime and stuff. Cu putin noroc, poate va reusi site-ul sa isi plateasca singur hostul. Iar daca treaba merge bine, poate vom reusi sa strangem asa niste sume de bani cu care sa putem organiza mai multe concursuri cu premii, sau, nu stiu, sa se duca banii inapoi la comunitate intr-o forma sau alta, ca nu e visul meu sa ma imbogatesc pe seama zup 21

Am planuri multe pentru site-ul asta. Sa mai fac rost si de timp si resurse, si va ajunge departe. Momentan ma bucur ca e activ si ca s-a format o micuta comunitate de useri care s-au imprietenit intre ei si care tin si la site.

Răspunsuri în acest subiect
THE FORUMS CRASH A LOT? - de tzahranul - 01-08-2010, 11:51 PM
RE: THE FORUMS CRASH A LOT? - de TheAshBringer - 01-08-2010, 11:59 PM
RE: THE FORUMS CRASH A LOT? - de Flaw - 02-08-2010, 04:06 AM
RE: THE FORUMS CRASH A LOT? - de tzahranul - 02-08-2010, 11:08 AM
RE: THE FORUMS CRASH A LOT? - de Flaw - 02-08-2010, 10:14 PM
RE: THE FORUMS CRASH A LOT? - de Teki - 02-08-2010, 10:24 PM
RE: THE FORUMS CRASH A LOT? - de Flaw - 03-08-2010, 02:18 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)