01-08-2010, 01:52 AM
Uu, Nelly Furtado :3 Imi place foarte mult de ea, este o cantareata cu talent, fara fite dupa cate stiu eu, cu o voce splendida. Pur si simplu o ador pentru faptul cum este, intr-un fel este un idol pentru mine. Am auzit de ea cam aproape trei ani, prima melodie ascultata fiind All Good Things, inca o mai ascult cand imi vine cheful, nu m-am plictisit niciodata de nici o melodie de a ei.
Voce are, chiar stie cu ce se mananca muzica, nu canta deloc fals. Melodiile ei parca vor sa exprime ceva de fiecare data. Imi place sa ii ascult cantecele cand ma plictisesc, intr-un fel ma relaxeaza.
Melodii preferate...imi plac foarte multe, nu pot sa spun ca am una anume preferata. Imi place foarte mult Say it right, Mas, Manos Al Aire, Who wants to be alone , Maneatersi multe altele.
Voce are, chiar stie cu ce se mananca muzica, nu canta deloc fals. Melodiile ei parca vor sa exprime ceva de fiecare data. Imi place sa ii ascult cantecele cand ma plictisesc, intr-un fel ma relaxeaza.
Melodii preferate...imi plac foarte multe, nu pot sa spun ca am una anume preferata. Imi place foarte mult Say it right, Mas, Manos Al Aire, Who wants to be alone , Maneatersi multe altele.
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !