30-07-2010, 08:50 AM
Pe mine ma enerveaza multe lucruri...
-Scoala,profesorii,temele,testele,colegii care se iau de mine..etc
-Pers tampite din animeuri,care tortureaza personajele bune si sexy(criminalii!>.<)..etc
-Cand cineva comenteaza despre mine pe baza unor minciuni(lumea astaX_X)
-Cand cineva imi spune Florentina,urasc numele asta!Singura zi in care imi place sunt floriile ca primesc cadouri,in rest fac ca o turbata
-Cand cineva ma cicaleste,se repeta,este nervos si vrea sa-si verse nervii pe mine>.<,cand este prefacut si cu intentii!
-pestele cu oase(ma inec si mor!)ghiveciul cu vinete,supa de peste cu un peste intreg in ea(zici ca-i viu!!numai de asta aveam nevoie
)crevetii(sunt gustosi,dar cand ii privesc mi se face frica
ochii aia sunt malefici..)
-scheletii,robotii humanoizi nebuni(prea multe filme
)trenurile care merg fara sine...
-manelele,cocalarii,piti,oamenii macho si laudarosi
-ca sunt fata si toti tipii se dau la mine ca n-au ce face>.<
Cam atat imi vine in minte...

-Scoala,profesorii,temele,testele,colegii care se iau de mine..etc
-Pers tampite din animeuri,care tortureaza personajele bune si sexy(criminalii!>.<)..etc
-Cand cineva comenteaza despre mine pe baza unor minciuni(lumea astaX_X)
-Cand cineva imi spune Florentina,urasc numele asta!Singura zi in care imi place sunt floriile ca primesc cadouri,in rest fac ca o turbata

-Cand cineva ma cicaleste,se repeta,este nervos si vrea sa-si verse nervii pe mine>.<,cand este prefacut si cu intentii!
-pestele cu oase(ma inec si mor!)ghiveciul cu vinete,supa de peste cu un peste intreg in ea(zici ca-i viu!!numai de asta aveam nevoie

-scheletii,robotii humanoizi nebuni(prea multe filme

-manelele,cocalarii,piti,oamenii macho si laudarosi

-ca sunt fata si toti tipii se dau la mine ca n-au ce face>.<
Cam atat imi vine in minte...

![[Imagine: syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif]](http://fc04.deviantart.net/fs70/f/2013/311/7/b/syred2_by_antonie15-d6tdkwx.gif)
�Ashes to ashes. Dust to dust. We are nothing, but dust and to the dust we shall return.� Amen�