30-07-2010, 12:42 AM
Hello, am trecut si eu pe aici asa cum ti-am promis xD. Nu prea sunt o mare fana a fic-urilor Naruto, deoarece in mare parte ideile se cam aseamana. Dar se pare ca tu ai venit cu ceva nou, adica pana acum imi place ideea. Mi-a placut primul capitol, m-ai lasat intr-un fel cu mii de semne de intrebari, pacat ca nu a fost mai lung, deoarece nu mi-am putut face chiar o anumita parere despre fic. Mai mult ai descris gandurile si sentimentele personajului. Probabil din al doilea capitol va aparea si actiunea. Mi s-a parut ca trecutul fetei seamana putin cu trecutul lui Sasuke, cand Itachi ii omoara parintii. Nu este atat de original, dar sper ca vei veni cu idei noi care sa ma faca sa-mi schimb parere, deoarece pana acum chiar imi place. Nu am vazut greseli, nici ca am stat sa le urmaresc ca pe un detectiv, lucru care este ok, deoarece un fic frumos este un fic fara greseli. Imi place modul in care descrii,i mean...nu multa lume se pricepe la acest lucru. Mai ales ca(,)capitolul a continut in mare parte descriere, trebuie sa sti si cu ce se mananca aceasta. Te felicit din acest punct de vedere. Eu una astept urmatorul capitol, sunt foarte curioasa sa vad ce se va intampla. So spor la scris si succes in continuare :3 Sper ca urmatorul capitol sa fie putin mai lung ^-^
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !