29-07-2010, 12:31 AM
Cel de sfarsit de liceu mai are de asteptat
...cel din clasa a patra a fost plictisitor, desi atunci mi-a placut, dar cel care castiga pana acum este cel din clasa a opta.
A fost ceva mai special, l-am facut si undeva la munte si in orasul unde locuiesc, la un local. Insa chiar m-am simtit super bine! Toate fetele cu vreo saptamana inainte erau in febra cumparaturilor, nu-si gaseau o rochie pe placul lor si nici accesorii sau pantofi. Eu am fost mai harnica si mi-am comandat ceva interesant de pe internet(rochia), pantofii si restul au fost mai usor de procurat. Cat despre seara propriu-zisa(noaptea chiar) a fost ceva magic
dans, voie buna, ultima seara cu persoanele care mi-au fost alaturi 8 ani, toti profesorii (inclusiv cei mai duri) mai detasati, mai glumeti, mai "de gasca", cum spunem noi!A fost frumos!!!!!(asta pana in clasa a 12, caci poate atunci va fi si mai...)

A fost ceva mai special, l-am facut si undeva la munte si in orasul unde locuiesc, la un local. Insa chiar m-am simtit super bine! Toate fetele cu vreo saptamana inainte erau in febra cumparaturilor, nu-si gaseau o rochie pe placul lor si nici accesorii sau pantofi. Eu am fost mai harnica si mi-am comandat ceva interesant de pe internet(rochia), pantofii si restul au fost mai usor de procurat. Cat despre seara propriu-zisa(noaptea chiar) a fost ceva magic

![[Imagine: c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png]](http://img3.ak.crunchyroll.com/i/spire2/c2a0c0530aa349b5ea812cc0f25d1c261282427224_full.png)
Tnx nibbles:X