28-07-2010, 06:54 PM
E adevarat ca uneori (de multe ori :)) ) fac mofturi si nu am chef de scoala :-", dar, privind in ansamblu (ca deh, asa e omu'), fara scoala toti ar fi prosti. Si eu nu suport prostii. >.< Bine, probabil i-as fi suportat daca as fi fost si eu proasta, dar asta e partea a doua. :)) Fara scoala nu ar mai fi fost scrise atatea carti, nu s-ar mai fi descoperit remedii pentru atatea boli, practic lumea ar fi stat pe loc. Fara scoala nu mi-as fi cunoscut cei mai buni prieteni. xD Fara scoala nici nu m-as fi aflat acum pe zup =))) (o prietena mi-a zis de el si, in plus, fara scoala nu ar fi existat zup, right? /:) ).
Dar deviez de la subiect. ;))
Cum a zis si fleeting ray, fara scoala ar fi ca in perioada... fara scoala. :)) Fiecare lucru are avantaje si dezavantaje, dar dupa parerea mea (trecand peste ideile elevei stresate din mine =)) ) fara scoala ar fi mai rau.
Dar deviez de la subiect. ;))
Cum a zis si fleeting ray, fara scoala ar fi ca in perioada... fara scoala. :)) Fiecare lucru are avantaje si dezavantaje, dar dupa parerea mea (trecand peste ideile elevei stresate din mine =)) ) fara scoala ar fi mai rau.
[center]
[/center]
![[Imagine: 5ml548.png]](http://i55.tinypic.com/5ml548.png)