Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hi amigos!

Roxana(ShyLie), ma bucur sa te cunosc 4 si sunt fericita ca ai ales sa-mi spui T-Rox.Nu stiu de ce,dar e porecla mea preferata 10.
Pai,am mai multi cantareti preferati si nu ma pot hotara asupra unuia singur ex.50 Cent,Beyonce,Akon,Rihanna,Shakira,Celine Dion,J. Timberlake etc. Din Romania imi plac Andra si Simplu (pur si simplu ii ador pe acesti baieti :8Smile,iar cand vreau sa ma binedispun,ascult Toy Box.
Culoarea preferata? Verde smarald.

Imi pare bine de cunostinta Flaw!
Site-ul mi se pare foarte dragut.
Userii sunt grozav de prietenosi,gata sa-ti sara mereu in ajutor,mai nebunatici (asa ca moi 21 ) si cu un dezvoltat simt al umorului -> Conclusion:Sunteti tari,fratilor!
Imi plac animeurile si am vazut o gramada (sincer,nu m-am gandit niciodata sa le numar) Hmmmmm.....Imi plac mult: Paradise Kiss,Gravitation,YYH,Naruto s.a.

Kyo,sunt fericita ca ti-a placut prezentarea si sa stii ca ma descrie intocmai (asa sunt eu,mai locca si ador sa rad 21 ).Daca si tu esti la fel,cred ca ne vom intelege fffffff bine4

Moody,vreau sa-ti multumesc inca o data,dear friend, ca mi-ai spus despre acest site.Mai vorbim noi oricum in privat 3
Aaaaaaah si nu o ascultati in legatura cu salutul,chiar e oficial,iar Moody insasi ma saluta de fiecare data cand ma vede cu ciao.
To Moody-Na ca te-am parat 10

Mama,da stiu ca numele Roxana e la moda pe acest site 21!
Sunt onorata sa te cunosc Roxana (Fairy Sanara)!
Porecla T-Rox vine de la unchiul meu,caruia i s-a parut ca seman cu un T-Rex cand ma infurii (pot deveni carnivora, sa stii21 ).
Si mie imi plac Elvis si Stefan Banica Junior(mai ales emisiunea pe care o prezinta; cum am mai spus: ador sa dansez)

Yumi Emi si eu ma bucur sa te revad! Si sper ca e adevarat ce se zice despre capricorni :ca se inteleg foarte bine intre ei!

Ma bucur ca v-am cunoscut si va pupikesc pe toti pupic

Răspunsuri în acest subiect
Hi amigos! - de Silverrose - 17-04-2008, 12:37 AM
RE: Hi amigos! - de ShyLie - 17-04-2008, 07:53 AM
RE: Hi amigos! - de Flaw - 17-04-2008, 09:19 AM
RE: Hi amigos! - de Kyo - 17-04-2008, 11:16 AM
RE: Hi amigos! - de Sol - 17-04-2008, 08:36 PM
RE: Hi amigos! - de Magica Bloom - 17-04-2008, 10:31 PM
RE: Hi amigos! - de Arya - 17-04-2008, 11:19 PM
RE: Hi amigos! - de Silverrose - 17-04-2008, 11:54 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)