25-07-2010, 11:04 PM
Hm, Cradle Of Filth
, a trecut o tona de timp, luni si saptamani [inca nu si ani] de cand n-am mai ascultat cradle.Melodia asta e printre preferatele mele, desi formatia nu e, melodia is pure cocaine.
Bai cat de bine suna vocea ei alaturi de instrumental si de vocea lui Dani.As spune ca e una din cele mai complexe melodii de la ei:3, dar cel mai placut ma surprinde alternanta intre vocile lor, care suna a naibii de bine.
[imi aduce a nightwish, cred ca din cauza influentei tipei :-S, naiba stie] Si imi place mult partea de la 2:34-2:45.
Nu stiu ce nota sa ii dau ._., 9
deci da, dau un post cam incet > >
edit:
A.W.W
Lil wayne?uatafac, nu imi seamana deloc cu lil wayne za old a milli a milli
Ba avea lavinia [colega de banca] o tona de lil wayne in playlistul de pe ipod, si la scoala, cand eu il uitam, nu aveam de ales decat sa ascult.Mi-au placut cateva melodii, sunt catchy asa :3, negativ dragut.Imi place accentul lui
dar imi suna putin stearsa melodia, si uatafac aud solo de chitara?
dar imi plac alte melodii mai mult, like: i got s on my chest, we did it before, a milli, birds flyin' high [chiar daca e cover]. Micutu e super pimp badass mothafucka i get get money
.
nu stiu, 8
HimiÅŸor
Aaaa, one republic, mi s-au parut mereu super banali, nu imi ieseau cu nimic in ochi, imi seamana prea mult cu Coldplay.Nu am ascultat niciodata mai mult de "ba uite o am in calc, o ascult dar habar n-am cum se numeste si ce face".Asta suna dragut, destul de comercial pentru o reclama draguta la Orange sau un film despre adolescenti
.E frumasa melodia, linia melodica mai exact, vocea lui nu e ceva suer mega, dar au un plus pentru linie si versuri ^^. 8,50
next, :3 :
Therion - Lemuria

Bai cat de bine suna vocea ei alaturi de instrumental si de vocea lui Dani.As spune ca e una din cele mai complexe melodii de la ei:3, dar cel mai placut ma surprinde alternanta intre vocile lor, care suna a naibii de bine.
[imi aduce a nightwish, cred ca din cauza influentei tipei :-S, naiba stie] Si imi place mult partea de la 2:34-2:45.
Nu stiu ce nota sa ii dau ._., 9
deci da, dau un post cam incet > >
edit:
A.W.W
Lil wayne?uatafac, nu imi seamana deloc cu lil wayne za old a milli a milli

Ba avea lavinia [colega de banca] o tona de lil wayne in playlistul de pe ipod, si la scoala, cand eu il uitam, nu aveam de ales decat sa ascult.Mi-au placut cateva melodii, sunt catchy asa :3, negativ dragut.Imi place accentul lui

dar imi plac alte melodii mai mult, like: i got s on my chest, we did it before, a milli, birds flyin' high [chiar daca e cover]. Micutu e super pimp badass mothafucka i get get money

nu stiu, 8
HimiÅŸor
Aaaa, one republic, mi s-au parut mereu super banali, nu imi ieseau cu nimic in ochi, imi seamana prea mult cu Coldplay.Nu am ascultat niciodata mai mult de "ba uite o am in calc, o ascult dar habar n-am cum se numeste si ce face".Asta suna dragut, destul de comercial pentru o reclama draguta la Orange sau un film despre adolescenti

next, :3 :
Therion - Lemuria
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png)
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png)
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see