25-07-2010, 10:33 PM
Cand am citit screamo am zis ca e o melodie super-mega-giga-tare dar melodia asta nu face de 4 face de 6 .De ce? Pentru ca se aude mai mult negativu i-ar vocea tipului e undeva pierduta pe fundul unei prapastii ,iar daca nu aveam versurile in fata nici nu intelegeam ce spune , si nu m-am speriat pentru ca si eu ascult screamo dar asta e naspa rau.Cum am mai zis 6 pentru ca ascult si eu screamo i-ar negativul nu este foarte rau.
Wunderbar, stiu ca e citat de Galileo Galilei ,doar ca eu am aflat citatul din Haggard [precizez ca ascult Haggard de mult timp (foarte)] oricum thanks pentru parere.
Cradle Of Filth-Nymphetamine
Nu stiu daca am mai pus-o, dar mie inca imi place chiar daca este de un car de ani.
Citat:Citat:Corina. A scris:
Haggard - The Observer
Semnatura mea face parte din melodia asta
De fapt, semnatura ta este un citat de Galileo Galiei(Am avut si eu citatul ca semnatura/status o vreme), care da, apare in melodie. O sa ii mai observi prezenta si in Eppur si Mouve -alta fraza memorabila spusa de dansul.-
Whatsoever, nice tastes.
Wunderbar, stiu ca e citat de Galileo Galilei ,doar ca eu am aflat citatul din Haggard [precizez ca ascult Haggard de mult timp (foarte)] oricum thanks pentru parere.
Cradle Of Filth-Nymphetamine
Nu stiu daca am mai pus-o, dar mie inca imi place chiar daca este de un car de ani.