Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eh.

Este o poveste foarte lungă, deci să încep.
A început demult când era Animax-ul în picioare iar eu petreceam mai mult timp în lumea virtuală decât cea reala. Ca şi aici, şi acolo era faza cu familiile, avem un soţ şi două fiice, iar una ditre fiice, ( care pe atunci îmi era cea mai bună prietenă ) a adoptat alte două useriţe, A şi Y, în ciuda faptului că nu suport userii noi ( chiar dacă am fost şi eu printre ei şi unii incă mă mai consideră un user nou ) le-am acceptat cât de cât, cu Y m-am înţeles binişor, dar cu A, nu prea, mai ales că ea se tot lăuda că a mai avut un alt cont facut când eu nu eram pe forum şi chestii de genu, am încercat să trec peste şi apoi a început să ii se urce la cap, după ce am observat asta i-am spus in faţă că nu o suport, apoi au început certurile, din cauza ei m-am certat şi cu Y, pe care tot ea a convins-o să fie de parte ei spunând tot felul de chestii despre mine. Indiferent pe unde ne vedem pe forum, ne certam ( evident, băgam şi înjurături de toate culorile ) .
Şi acum ceea ce m-a deranjat cel mai mult, a fost impreuna cu actualul meu iubit .___. Relaţia lor nu a fost una tocmai reuşită, având în vedere faptul că ei nu s-au întâlnit niciodata, A fiind din Ploieşti şi el fiind, de undeva departe, şi ceea ce m-a deranjat foarte tare a fost faptul că el nu mi-a spus că era împreună cu ea, ( iar noi eram prieteni foarte apropiaţi şi vorbeam zilnic, uneori ne trimiteam mesaje ) eu am aflat că ei erau împreuna când s-au despărţit si eu realizat că relaţiile virtuale nu prea ţin ( staţi liniştiti, eu cu el m-am întâlnit în realitate ) .
Revenind la subiect, problema mea este faptul că, deşi nu vorbim, tot ne mai ‘întâlnim’ pe un forum, problema fiind, faptul că de fiecare data când îi văd nick-ul sau vreun post, ceva, simt că am o cădere nervoasă, eu care de obicei sunt destul de liniştită, acum, urăsc toate persoanele care au nick-ul/poreclă/etc. Ayame sau Aya sau Ayane, sau altele care să coincidă, de asemenea cand le văd cu nick-ul ăsta mă gândesc la ea şi devin agitată, ieri chiar am dat nişte negative la cineva cu nick-ul Ayane nu ştiu cum .__. Şi vreau să scap de acestă „fază” cu ... neliniştea.

Vreo idee ?

Scuzaţimi eventualele greşeli de tastare.
[Imagine: 9qh35v.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Eh. - de MimiÅŸor - 25-07-2010, 01:08 AM
RE: Eh. - de Ayuka - 25-07-2010, 02:02 PM
RE: Eh. - de Abbeh. - 25-07-2010, 07:44 PM
RE: Eh. - de Wunderbar - 30-07-2010, 09:44 PM
RE: Eh. - de Flash - 30-07-2010, 10:01 PM
RE: Eh. - de Wunderbar - 30-07-2010, 10:09 PM
RE: Eh. - de Flaw - 30-07-2010, 10:39 PM
RE: Eh. - de Kashim - 30-07-2010, 10:41 PM
RE: Eh. - de MimiÅŸor - 30-07-2010, 11:45 PM
RE: Eh. - de Flaw - 31-07-2010, 12:28 AM