Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercarea de a fi fericit

pai Moody pot sa`ti spun k t inseli ;)) nu e Senji :D descoperi u acuma cn e :P
deki hai k iti fac o bucurie si pun acum cont :D:P
sorry k pun ghilimele doar k asa m`am obisnuit... si in + asta am scris dinainte sper k t vei putea obisnui asa k eu nu m`as putea obisnui sa pun liniuta de dialog in loc d ghilimele :)) gomen :(:(:(
Enjoy!

8.O surpriza neplacuta

Cand a deschis Aika usa, ce sa vezi? Misawi statea sprijinit de tocul usii cu un zambet ironic p fata. “ Ce mai faci frumosule? Credeai ca daca nu ne-am intalnit ieri ai scapat? “
“ Pai stii…eu nu stiu despre ce vorbesti! “
“ Chiar nu te pricepi sa minti. Am vazut cat de agitat erai si cum ai evitat sa te intalnesti cu mine cand ai plecat? “ Apoi se apropie incet de el. Aika se da cativa pasi in spate, dar da de canapea, aluneca si cade pe ea.
“ Minunat! Exact de locul de care avem nevoie! “ Se indreapta catre canapea apoi se arunca peste Aika, fiind fascinat de trupul baiatului.
“ Cum…cum ai aflat unde locuiesc? Si…ce…ce vrei de la mine? “
“ Pisoias! Se pare ca n-ai fost prea atent in drum spre casa, te-am urmarit, n-ai observat? Dar stiam ca e si surioara ta acasa si n-am vrut sa o sochez. Si in legatura cu ce vreau, chiar nu-ti dai seama? “ Si incepe sa rada, amuzat de gandirea inocenta a brunetului.
Aika se smunceste, vrand sa scape, dar stransorile lui Misawi il ranesc prea tare. Este mult mai puternic decat el si se pare ca n-are scapare.

«O mica descriere: Misawi este putin mai inalt ca Aika, are ochii negrii, parul scurt, saten, cu un corp mult mai bine claditr ca al lui Aika.»
Misawi ii imobiliseaza mainile brunetului cu tricoul lui alb, apoi ii rupe bluza neagra ce acoperea abdomenul lucrat al baiatului si incepe sa-l sarute violent pe tot corpul lasand in urma semne dureroase si foarte urate, apoi ii acapareaza buzele intr-un sarut fortat lasandu-i buzele fara nici un pic de culoare. Isi continua micul “joc” si il scapa si de blugii negrii. Se plimba cu limb ape tot abdomenul, ii prinde sfarcul stang intre dinti, facandu-l pe Aika sa scape un mic scancet. Il linge pe gat si ii lasa un semn mare si dureros ceea ce-l face sa mai scape un scancet, dupa aceea indreptandu-se catre buze, dar de data aceasta a fost un sarut lung si sensual. Prima data se plimba cu limb ape buzele acestuia, apoi si-a unit buzele cu ale lui incercand sa-i exploreze fiecare coltisor, cum Aika tinea buzele strans lipite, acesta l-a fortat sa deschide gura, putand astfel sa-i exploreze fiecare coltisor dupa bunul lui plac.
De fiecare data cand liceanul se zbatea, stransorile deveneau mai puternice, iar Misawi il musca mai tare, lasand semne din ce in ce mai grave. Cand in ochii lui Aika au inflorit doua lacrimi, satenul s-a hotarat sa elimine si ultimul “impediment”, adica boxerii negrii ai acestuia. Din doua miscari, liceanul a ramas acum complet gol. Satenul s-a ridicat putin admirandu-i corpul, dupa aceea napustindu-se asupra lui din cauza nerabdarii, patrunzandu-l adanc si facandu-l pe Aika sa geama de durere. Cu miscari din ce in ce mai rapide il facea pe licean sa tipe din ce in ce mai tare, auzindu-se acest lucru in toata casa.
Dupa ce si-a indeplinit placerile, acesta s-a imbracat, i-a dezlegat mainile, i-a dat un mic pupic pe buze si a plecat cu un zambet satisfacut. “ Pa-pa iubire! Mi-a facut placere! Dar sa nu crezi ca asta este prima si ultima data! “
Aika se ridica de pe canapea strabatut de toate durerile, dar nu-i pasa, pentru ca stie ca sora lui trebuie sa se intoarca si nu vrea sa-l vada asa. Se imbraca cu greutate si cand vrea sa se incheie la pantaloni, suna telefonul. “ Cine poate sa fie? “
“ Hei Aika! “
“ Saku … “
“ Da! Eu sunt…dar ce s-a intamplat? Pari cam abatut! “
“ Nu…n-am nimic…serios. (Bravo Aika! Foarte convingator! Nici macar un copil de doi ani nu te-ar crede!) “
“ Aa…probabil ca esti doar abatut. In orice caz, te-am sunat sa-ti spun ca voi ramane aici peste noapte. “
“ Ok. Pa! “ (Nu pot sa cred ca m-a crezut! E mai proasta decat ma asteptam!)
Brunetul uita total de discutia cu Saku, dar din pacate isi aduce aminte de acele momente neplacute.
“ La naiba! De ce mi-ai facut asta Misawi? La naiba! Te urasc! “ izbucneste in plans si loveste zidul cu pumnii pana cand in urma lor raman doar semne rosii.
Tot ce vrea acum e sa faca un dus. Apa fierbinte si lotiunile din trandafiri ii ingrijesc corpul plin de vanatai. Chiar si picaturile de apa ii provoaca durere, dar nu-l mai intereseaza nimic. Iese de sub dus si ia pe el doar obisnuitul halat negru, apoi se indreapta catre camera lui si isi poarta corpul catre patul moale. Tot ce vrea acum este doar … “ Ma voi razbuna pe tine Misawi! Asta nu va ramane asa! Ai sa vezi tu! Nu mai sunt scumpul de Aika, un pisoias!! “

9.Un nou venit

Noaptea trece repede, iar dimineata isi face simtita prezenta. Soarele se furiseaza incet pe geam, iar razele se incapataneaza sa-l trezeasca pe Aika. Se trezeste nervos, inca isi aminteste de ziua de ieri. “ Ruki! Am uitat de ea…este cea mai buna prietena a mea si totusi nu stie nimic din toate acestea. Dar nici nu simt nevoia sa-i povestesc, stiu ca ma va lua la intrebari si chiar nu am chef de-o morala sau orice altceva! Iar acuma: Baia! “
Face un dus rapid ia pe el o camasa albastra, niste blugi negrii si pleaca grabit spre scoala, cu acelasi gand de ieri. Pe drum se intalneste cu roscata, dar nici n-o baga in seama, isi continua drumul furios. Cand in sfarsit ajunge la scoala si intra in clasa, se trezeste fata in fata cu Misawi.
“ Hei Aika. Ai venit la scoala? Ma mir! Cum te simti? “ si afiseaza vesnicul lui zambet ironic.
“ Dispari din fata mea bine?! “
“ Incet pi…adica Aika! Nu ti-am facut nimic rau! “
“ Da da … sigur. Hai pa ca n-am chef de tine bine? “ si pleaca lasandu-l sa vbeasca singur.
Soarta face ca in acelasi moment sa intre diriga in clasa, cu o fata foarte draguta, cu ochii rosii, o privire seducatoare, cu parul lung si rosu, dar aspectul care le-a atras atentia tuturor baietilor din clasa a fost decolteul generos. Cum Aika statea singur in banca, diriga a hotarat ca fata sa stea cu el.
“ Se pare ca de data asta soarta imi surade! Buna eu sunt Aika Rideky. Tu esti? “
“ Buna, eu sunt Kaori Musashi! Incantata de cunostinta! “
“ Mai incantat sunt eu! “
Dupa aceste vorbe, Aika ii acapareaza buzele roscatei intr-un sarut unic si foarte lung, ca cei doi sa poata sa exploreze gura celuilalt in cele mai mici detalii. Toti au ramas uimiti cand au vazut aceasta scena, de la Kaori se mai asteptau avand in vedere cum este imbracata, dar de la Aika, Aika, cel mai linistit si studios baiat din clasa?! Asta le-a dat pe toti peste cap, dar mai ales pe Misawi, care fierbea de gelozie, mainile ii tremurau si daca nu-l tinea un coleg de clasa era in stare sa-i ia la bataie pe amandoi. A dat cu pumnul in banca ca sa se mai linisteasca si a iesit val-vartej din clasa, impingandu-i pe toti cei care ii stateau in cale.
“ Mi-a facut-o! Chiar mi-a facut-o! nu ma asteptam! Dar pare asa de inocent! Off la naiba! Si mai sunt si gelos pe deasupra! Ai sa platesti scump Aika pentru ce mi-ai facut acum! Iti jur!! “
Dupa ce cei doi si-au savurat sarutul, acestia au hotarat sa continue ceea ce au inceput, asa ca s-au indreptat catre camera din spatele scolii. In ea era doar o masuta cu trei scaune, si o canapea destul de micuta, dar chiar si la vederea acestor lucruri, cei doi nu au renuntat la idee. Aika si Kaori au inceput sa se sarute cu foc, fiecare sarut devenind din ce in ce mai pasional. Nici macar nu se opreau sa ia o gura de aer, tot ce vroiau cei doi era sa se exploreze cat mai mult. Aika i-a dat jos tricoul negru scurt al fetei, aceasta ramanand doar intr-un sutien alb cu danteluta si incepe sa o sarute, apoi ii da jos si fustita mini, lasand-o in cele din urma fara haine. Nici Aika nu s-a lasat mai prejos, si in scurt timp cei doi au ramas complet goi. Nu s-au oprit aici, Aika a prins-o de mijloc, acaparandu-i buzele intr-un sarut ce ii dadea impresia fetei ca gusta din Rai. Corpul roscatei reactiona la fiecare atingere a baiatului. De la buze a ajuns la gat, unde i-a lasat un semn ca sa-i aminteasca de el, se indreapta catre sani cu limba, ii prinde sfarcul drept cu buzele, iar aceasta scoate un scancet aproape imperceptabil, apoi o saruta pana in zona intima a fetei. Nici acolo nu se opreste si se plimba cu limba, fata avand parte de senzatii pe care nu le-a mai simtit niciodata. Apoi ajunge din nou la buze si ii sopteste incet la ureche: “ Esti pregatita? “ Aceasta ii confirma si in aceeasi clipa, Aika o patrunde puternic. Kaori scoate un geamat de placere, dar si de durere, in schimb pe Aika nu-l deranjeaza si nici nu-l intereseaza si continua sa isi satisfaca placerea.
In timp ce cei doi se savurau unii pe altii, Misawi era martor la toate acestea si fierbea in suc propriu. Aproape acelasi lucru i-a facut si el lui Aika, doar ca numai el s-a simtit bine, Aika nu. Acum se pare ca amandoi se bucura de moment. “ Nu-mi pasa! Aika este al meu si nu-l voi imparti cu nimeni, nici macar cu tipa asta, care trebuie sa recunosc arata super bine! “
Cei doi s-au simtit foarte bine si au hotarat sa fie impreuna. Si-au dat un ultim sarut si s-au intors in clasa tinandu-se de mana. Toti erau mirati. Baietii erau invidiosi ca a reusit sa puna mana pe ea, iar fetele era geloase, pentru ca brunetul arata prea bine ca sa stea cu o tipa ca Kaori.
Orele s-au terminat, dar de data asta brunetului nu i s-au mai parut lungi, chiar dimpotriva, datorita faptului ca in fiecare ora cei doi indragostit isi faceau ochi dulci. Kaori parea foarte indragostita si desi Aika era fericit si se simtea bine alaturi de ea, totusi nu simtea ca a facut o pasiune pentru ea. “ Poate ca acum nu sunt indragostit de ea, isi spune Aika in gand, dar poate pe parcurs o voi indragi mai mult. Si in felul acesta o sa uit si eu de Misawi si de Senji. “ Brunetul si roscata ies ultimii din clasa si se indreapta catre locul unde locuieste fata. Sunt imbratisati, se saruta, se plimba pe poteca plina cu petale de ciresi, par foarte indragostit si fericiti. Acum nu le mai poate nimeni spulbera fericirea. Intr-un sfarsit ajung si acasa la fata. Aceasta il invita sa intre, dar baiatul refuza spunandu-i ca mama lui i-a zis sa vina devreme acasa, deoarece are nevoie de ajutorul lui. Isi dau un sarut de ramas-bun si baiatul se indreapta spre casa.
“ Ce tot vorbesc? Mama nu mai traieste! Daca afla ca am mintit-o?! Din cate stiu eu, daca esti indragostit de cineva, vrei sa petreci cat mai mult timp cu persoana respectiva, si nu ai refuza o asemenea invitatie! Ei bine asta este! si respira usurat. Daca ma va intreba ii voi spune ca nu ma simteam bine, sau…vad eu… doar nu trebuie acuma sa ma ingrijorez din cauza unei pustoaice! “

pozele promit k l pun data viitoare.... acum nu pot sa l pun k nu l mai gasesc :(( am sa fac tot posibilul sa fac rost d ele data viitoare :)

Răspunsuri în acest subiect
Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 05-04-2008, 04:02 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 08-04-2008, 11:35 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 09-04-2008, 04:08 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 13-04-2008, 11:42 AM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 16-04-2008, 02:37 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Sol - 16-04-2008, 07:06 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 17-04-2008, 07:12 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Sol - 17-04-2008, 08:18 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 20-04-2008, 02:13 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Dark Shadow - 04-05-2008, 07:38 PM
RE: Incercarea de a fi fericit - de Kaoru Fuji - 09-05-2008, 06:59 PM