24-07-2010, 03:49 PM
Ma , eu pana in clasa a opta nu m-am inteles deloc bine cu ei . In a opta ne-a apucat dragostea . Uniti eram . La prostii si cand era vorba de chiulit . Si la noi erau fel de fel de grupulete . Grupul cocalarilor si pitipoancelor , care , ei bine , se comportau ca atare . Erau smecheri , superiori , bossi si boasse . Stiu ca una nu stiu ce dracu' a facut si a mers la baie sa se dea cu fond de ten O.o' . Avea si lapte demachiant la ea . Apoi mai sunt colacarii care cand iti e lumea mai draga scot telefonul si-ti baga cate-o manea . Si tot cocalarii care fac misto de toti ceilalti cu un aer foarte , da' foarte superior . Din 9 fete din clasa 3 erau mai normale intr-un sens ciudat printre care si eu . Adica fara machiaj la noi , fara decoltee , fara fite . Mai baietoase in schimb . Apoi mai erau prostii . Care doamne , erau EXTREM de prosti . Cand cate un cocalar spargea vreun neon sau vreun geam sau ceva si venea directoarea sau cine venea si intreba cine , toata clasa zicea : Andreeei ! Saracu ' ! Era ditamai animalul , putea sa-i bata pe toti daca voia , da' era fraier si nu comenta . De cuminte era cuminte , da' toti dadeau vina pe el . Deaia nici n-a venit in agapa lol .
Apoi mai sunt aia care te fac sa razi orice ar face . Au asa , un farmec , de mori de ras chiar daca ii vezi respirand . Pana si pe profesoara de romana au facut-o sa rada . Ei bine , ea nu rade cam niciodata . Apoi mai sunt tocilarii , care sunt vreo .. 2 ?
Aveam momente cand cu x ma intelegeam bine , a doua zi imi venea sa-i dau cu ceva-n cap . Si era si reciproc . Mereu au fost porecle , tachinari cat cuprinde , unii se bateau . Da' eram uniti la prostii , frate . La copiat nu prea , dar la chiulit si prostii DA .
De vreo 5 o sa-mi fie dor . De restul nu cred , chiar daca fiecare avea farmecul lui . Cu unii inca mai pastrez legatura si cand ne apuca dorul o sunam si pe diriga , care , apropo e o femeie demna de toata cinstea si iesim la un suc , la o pizza , in parc si povestim xD .
Cand am fost sa imi duc dosarul la liceu mi-am vazut o parte din viitorii colegi si nu pareau fitosi cum imi imaginam , cu cei cu care am vorbit erau chiar de treaba xD . Sper totusi sa ma integrez mai bine in noul colectiv .
Apoi mai sunt aia care te fac sa razi orice ar face . Au asa , un farmec , de mori de ras chiar daca ii vezi respirand . Pana si pe profesoara de romana au facut-o sa rada . Ei bine , ea nu rade cam niciodata . Apoi mai sunt tocilarii , care sunt vreo .. 2 ?
Aveam momente cand cu x ma intelegeam bine , a doua zi imi venea sa-i dau cu ceva-n cap . Si era si reciproc . Mereu au fost porecle , tachinari cat cuprinde , unii se bateau . Da' eram uniti la prostii , frate . La copiat nu prea , dar la chiulit si prostii DA .
De vreo 5 o sa-mi fie dor . De restul nu cred , chiar daca fiecare avea farmecul lui . Cu unii inca mai pastrez legatura si cand ne apuca dorul o sunam si pe diriga , care , apropo e o femeie demna de toata cinstea si iesim la un suc , la o pizza , in parc si povestim xD .
Cand am fost sa imi duc dosarul la liceu mi-am vazut o parte din viitorii colegi si nu pareau fitosi cum imi imaginam , cu cei cu care am vorbit erau chiar de treaba xD . Sper totusi sa ma integrez mai bine in noul colectiv .