24-07-2010, 03:01 PM
Profesoara de muzică era fenomenală,ascultă muzica bună,are o voce divină,şi un comportament extraordinar la fiecare oră ne spunea cate un banc, "bancul zilei".acea profesoară ne facea pe toţi să râdem,şi în acelaşi timp învăţam tot ce ne preda,păcat ca nu mai predă şi la anu',adică pleacă de tot din şcoală a,şi am uitat să zic,îmi mai plăcea faptul ca soţul ei e obsedat de anime-uri,şi îmi zicea că a umplut computerul de anime-uri
Profesoara de engleză : ea preda extraordinar,şi de fiecare dată la orele ei era linişte (care e foarte rară la majoritatea orelor),şi ea se considera "vulpe bătrână" şi în fiecare oră ne povestea întâmplări amuzante din tinereţea ei,dar acum e naşpa că s-a pensionat
Profesoara de mate(fiind şi diriginta mea) : predă bine,toţi înţelegem ce ne explică,nu pune note mici,oferă mereu o a 2-a şansă,şi se comportă cu noi de parcă am fi copii ei
Profesoara de engleză : ea preda extraordinar,şi de fiecare dată la orele ei era linişte (care e foarte rară la majoritatea orelor),şi ea se considera "vulpe bătrână" şi în fiecare oră ne povestea întâmplări amuzante din tinereţea ei,dar acum e naşpa că s-a pensionat
Profesoara de mate(fiind şi diriginta mea) : predă bine,toţi înţelegem ce ne explică,nu pune note mici,oferă mereu o a 2-a şansă,şi se comportă cu noi de parcă am fi copii ei