24-07-2010, 02:06 PM
Sa zicem ca sunt intr-un colectiv foarte... divers. ^^ =)) I-as putea imparti in 3 categorii: prosti, cocalari/pitipoance, si oameni normali. :)) Prima grupa e alcatuita din cei care sunt de treaba, dar sunt prosti. In schimb de poti baza pe ei cand vrei sa iesi cu fata curata din ceva. = )) A doua grupa e alcatuita din, ei bine, cocalari si pitipoance. Si acestia prosti, bine-nteles. Cei pe care nu ii suport. Cei pe care imi vine sa-i impusc. Cei care se cred cei mai tari si bla bla. E un cocalar pe care din clasa a 5a il tot astept sa ramana repetent. :)) Dar il salveaza profii de fiecare data. Stiu ca nu ar trebui sa zic asta, dar am ajuns sa nu il suport. Si am ajuns, slava Domnului, la a treia grupa. :)) Surprinzator, dar sunt si oameni normali pe lumea asta. :))
Nu ne comportam ca un 'colectiv'. Adica, unii isi bat joc de altii, unii parasc - chestie care e foarte nasoala avand in vedere ca unii o fac fara motiv, doar pentru a se da ei mari corecti, si asa mai departe.
Unii o sa imi lipseasca, dar de unii abia astept sa scap.
Nu ne comportam ca un 'colectiv'. Adica, unii isi bat joc de altii, unii parasc - chestie care e foarte nasoala avand in vedere ca unii o fac fara motiv, doar pentru a se da ei mari corecti, si asa mai departe.
Unii o sa imi lipseasca, dar de unii abia astept sa scap.
[center]
[/center]
![[Imagine: 5ml548.png]](http://i55.tinypic.com/5ml548.png)