Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

S-au suparat vedetele

Nu ştiu câţi aţi auzit de faza asta. De fapt, mă îndoiesc că aţi fi auzit de faza asta, lucru care, în mod paradoxal, nu face decât să adâncească adevărul spuselor mele. Vedeţi voi, scumpele noastre vedete s-au arătat extrem de revoltate de faptul că au fost practic ignorate în ultima vreme. De ce? Pai… să vedem, Mădălina Manole vă spune ceva? Ştiţi voi, tipa aia care s-a sinucis şi care e pe toate canalele.
Costi Ioniţă a lansat un nou single. Ştiaţi? Sunt convins că nu. Pariez că nu. A scris cineva despre single-ul lui Costi? L-a chemat cineva să îl promoveze? Nup. „Mădălina Manole” e cuvântul (sau cuvintele), de pe buzele tuturor

Mai mult, odata cu arestarea lui Dan Diaconescu, care se viseaza deja viitorul presedinte al Romaniei, si dezhumarea (dezgroparea) sotilor Ceausescu, chiar ca nu mai e loc pentru ei prin ziare sau la tv, si asta i-a enervat la culme pe multi dintre ei.

Ma rog, mai multe informatii gasiti pe blogul meu ( http://blog.cedik.info/2010/07/23/revolt...autohtone/ , da, am voie sa imi fac reclama, sac!)

Pe scurt, lucrurile stau cam asa: cateva vedete autohtone s-au suparat la culme pe faptul ca lumea vorbeste doar despre Madalina Manole (si Diaconescu), si au inceput sa se planga si sa incerce sa faca galagie (fara prea mult succes).

Vi se pare normal lucrul asta?

Răspunsuri în acest subiect
S-au suparat vedetele - de Flaw - 23-07-2010, 09:36 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Lori. - 23-07-2010, 09:46 PM
RE: S-au suparat vedetele - de nemo-chii - 23-07-2010, 10:56 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Corina. - 25-07-2010, 11:29 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Teh - 07-08-2010, 04:23 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Mitsukai Yoru - 09-08-2010, 01:58 AM
RE: S-au suparat vedetele - de Kazuki - 24-08-2010, 09:29 PM
RE: S-au suparat vedetele - de Flaw - 25-08-2010, 12:23 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)