Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Balada eroului Odo.

@ Teki - Mulţumesc pentru că ai trecut pe aici şi, desigur, o să-ţi răspund la întrebări. Păi, eu am doisprezece ani, şapte luni şi douăzeci şi trei de zile. Ultima carte din Harry Potter a fost... nici nu ştiu cum să mă exprim, ăăă... A fost mişto, cea mai mişto. Despre sfârşitul cărţii, nu mi-a prea plăcut, m-a dezamăgit puţin faptul că Harry încă era în viaţă; trebuia să moară împreună cu Lordul Cap-de-Mort (nu ştiu dacă numele e încă un tabu, dar îndrăznesc să-l zic). Dacă făcea asta, şi eu muream, mai mult ca sigur. Despre sfârşitul seriei... Fred nu a murit pentru mine, nici Lupin, nici Tonks, nici Collin Creevey, nici Ochi-Nebun şi nici Dobby şi ceilalţi. Ah, nici urechea lui George. Severus Snape... Prima dată l-am urât, apoi l-am urţt şi mai tare, acum tot îl urăsc, dar mă bufneşte râsul la unele faze cu el. Păcat că a murit...

Mulţumesc încă odată, şi eu îmi iubesc avatarul. <3

@ Loula Eh, n-a fost chiar atât de frumos... Dar dacă tu spui. Şi da, păi, eu chiar nu sunt colorată, nu sunt smexi, dar da, îmi plac poneii, da' nu ăia roz, ăia maro, plin de noroi şi puternici, care te pot duce oriunde, doar pentru că au mult curaj. Merci pentru urările de postări fericite, să ai şi tu, cât mai multe, chit că nu eşti nouă pe forum, la fel ca mine.

În concluzie, mulţam, amândouă. ^^!

Răspunsuri în acest subiect
Balada eroului Odo. - de !Grindelwald - 22-07-2010, 01:33 PM
RE: Balada eroului Odo. - de Jun - 22-07-2010, 04:29 PM
RE: Balada eroului Odo. - de !Grindelwald - 22-07-2010, 04:37 PM
RE: Balada eroului Odo. - de Lori. - 22-07-2010, 10:01 PM
RE: Balada eroului Odo. - de Teki - 22-07-2010, 10:26 PM
RE: Balada eroului Odo. - de !Grindelwald - 23-07-2010, 08:28 AM
RE: Balada eroului Odo. - de Akie - 24-07-2010, 06:03 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)