22-07-2010, 03:02 PM
Nici eu n'am chiulit vreodată . Am plecat de la ore când au plecat şi restul , asta de cele mai multe ori , la ultimele ore . Adică , la desen , chimie , religie şi sport . Orele astea nu s'au prea făcut la noi şi de cele mai multe ori , ne'au lăsat să plecăm sau s'au rugat magnificii mei colegi şi i'au lăsat să plece . Am rămas doar odată singură cuc cu profa de desen , pentru că îmi place ora ei şi voiam să termin ce îmi propusesem pentru un desen . Deci , de chiulit , aşa cu intenţie , nu am făcut'o vreodată .
Absenţe am avut destule , pentru că m'am îmbolnăvit , mai ales anul ăsta , într'una . Mai ales din cauza programului meu , mi se făcea rău foarte des şi mama nu mă mai lăsa să merg la ore . Plus că bunica s'a îmbolnăvit şi a trebuit să lipsesc ca să stau cu dânsa . Pe semestrul întâi am avut puţine absenţe , dar pe al doilea am avut vreo cincizeci , dar le'am motivat . Anul ăsta o să fie uşor , din moment ce voi învăţa dimineaţa , so nu cred că voi mai lipsi . Şi'aşa , până în a V a , abia că aveam zece absenţe .
Absenţe am avut destule , pentru că m'am îmbolnăvit , mai ales anul ăsta , într'una . Mai ales din cauza programului meu , mi se făcea rău foarte des şi mama nu mă mai lăsa să merg la ore . Plus că bunica s'a îmbolnăvit şi a trebuit să lipsesc ca să stau cu dânsa . Pe semestrul întâi am avut puţine absenţe , dar pe al doilea am avut vreo cincizeci , dar le'am motivat . Anul ăsta o să fie uşor , din moment ce voi învăţa dimineaţa , so nu cred că voi mai lipsi . Şi'aşa , până în a V a , abia că aveam zece absenţe .