22-07-2010, 01:46 PM
Ce as face daca m'as trezi lana Chocolate Muffin, a ? Eh, stati sa vedeti :
Me: *fool face* Umm....tu cine mai esti ?
Chocolate Muffin : 'Neata ! Am aterizat si eu in patul tau ! ^^
Me : Nu e dimineata, e 3 dimineata ! Si....pleaca din patu' meu ! ._.
Chocolate Muffin : Nee, imi place aici . E moale si pufos . Iti plac briosele ?
Me: Nu ! -.-" Ma speri , apropo . De unde esti ?
Chocolate Muffin : Hei, ala e un caine ? *my doggy is slepping * Sunt de pe zup . Pot sa pun mana pe el ?
Me: Don't touch him . It's my precious ! >.<
*Sare din pat si se duce la cutu*
Chocolate Muffin : E asa dragut ! Cum il cheama ?
Me : *Saveee me, God ! * Metal ! Daca esti de pe zup, ce cauti in sanctuarul meu ?
Chocolate Muffin : Well....e o story destul de lunga . Il cheama Metal ? Stii....de ce i'ai pus numele asa ? Iti place de Metal, de pe zup ? (presupunand ca l'ar cunoaste)
Me : God ! -.-" Nuuu, nu de e el . De alt retardat , da' nu contezea asta . Cand pleci, imi e somn ?
Chocolate Muffin : Cre'ca mai raman putin ....Unde iti e albumul cu poze ? Tu poti sa dormi linistita, sa sti ! *.*
Me : Binee....Cautaprin sertare, dar in liniste ...*Pufff....Chocolate...mmmm*
Me: *fool face* Umm....tu cine mai esti ?
Chocolate Muffin : 'Neata ! Am aterizat si eu in patul tau ! ^^
Me : Nu e dimineata, e 3 dimineata ! Si....pleaca din patu' meu ! ._.
Chocolate Muffin : Nee, imi place aici . E moale si pufos . Iti plac briosele ?
Me: Nu ! -.-" Ma speri , apropo . De unde esti ?
Chocolate Muffin : Hei, ala e un caine ? *my doggy is slepping * Sunt de pe zup . Pot sa pun mana pe el ?
Me: Don't touch him . It's my precious ! >.<
*Sare din pat si se duce la cutu*
Chocolate Muffin : E asa dragut ! Cum il cheama ?
Me : *Saveee me, God ! * Metal ! Daca esti de pe zup, ce cauti in sanctuarul meu ?
Chocolate Muffin : Well....e o story destul de lunga . Il cheama Metal ? Stii....de ce i'ai pus numele asa ? Iti place de Metal, de pe zup ? (presupunand ca l'ar cunoaste)
Me : God ! -.-" Nuuu, nu de e el . De alt retardat , da' nu contezea asta . Cand pleci, imi e somn ?
Chocolate Muffin : Cre'ca mai raman putin ....Unde iti e albumul cu poze ? Tu poti sa dormi linistita, sa sti ! *.*
Me : Binee....Cautaprin sertare, dar in liniste ...*Pufff....Chocolate...mmmm*
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo