22-07-2010, 12:04 PM
Pff, cred că nu există persoană ( aici vorbesc de ăștia de generală și cei de la liceu ) care să nu fi chiulit măcar o dată. Prima dată am chiulit la începutul clasei a 6 - a, de la o oră de tehno. Nu învățasem și nici nu aveam chef de mecla profei. Și am chiulit cu bff. Apoi am tot început cu chestii ușurele ( gen desen, sport and stuff ) și am ajuns să chiulesc de la matematică o dată. De la engleză nu am curaj să chiulesc că diriga m`ar omorî de vie.
Pe primul semestru am avut cinșpe absențe și pe al doilea treizeci. Oricum, am pus`o pe mama să mi le motiveze și gata. Am scăpat. La noi se motivează dacă aducem hârtie de la părinți. Noi chiulim în draci, dar profii cred că ' nu ne simțim bine '. Deci putem chiuli fără să ne doară undeva. : ]
Pe primul semestru am avut cinșpe absențe și pe al doilea treizeci. Oricum, am pus`o pe mama să mi le motiveze și gata. Am scăpat. La noi se motivează dacă aducem hârtie de la părinți. Noi chiulim în draci, dar profii cred că ' nu ne simțim bine '. Deci putem chiuli fără să ne doară undeva. : ]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.