21-07-2010, 11:22 PM
Stiam eu ca nu fusese doar un vis, eram aproape sigura de asta, dar nu in totalitate. Dar nu inteleg, totusi, de ce s-a imbolnavit doar de la o simpla iluzie creata de alex, prin care i-a aratat o parte din trecutul sau, precum ai scris si in capitol. Deci, pana la urma, alex si Yuuki, sunt frati, exact ca in iluzia aceea, dar nu inteleg doua lucruri: 1. De ce sunt dusmani, bine, poate din pricina faprului ca sunt vampiri si probabil sunt mai reci din fire, dar totusi, oricum, e interesant aspectul asta
2. ultima scena m-a derutat, sarutul ala a fost o_O, nu ma asteptam la asta.
Abia astept nextu' zozy si mi-e foarte dor de tine. Te pup si succes in continuare. Kisu :*>:D<:X
2. ultima scena m-a derutat, sarutul ala a fost o_O, nu ma asteptam la asta.
Abia astept nextu' zozy si mi-e foarte dor de tine. Te pup si succes in continuare. Kisu :*>:D<:X
Hetalia
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...
Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...