Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SuG

*raises her hands*
Fana SuG aiciiii <3 .
Deci omaga , ii iubesc pe tipii astia <3 . Sunt atat de geniali si sound-ul lor e atat de unic siii .. sunt atat de draguuuutiii ;''3 .
Am un an si ceva de cand sunt fana SuG . Stiu ca la premierea de anul trecut ascultam in prostie Crimson Soda , Love Scream Party si Cherish *parca* .
Imi place la nebunie cum canta . Pot spune ca sunt obsedata @_@'' de melodiile lor . Butterfly Boy , Cherish , Alterna , ViViVi , Scheat , Life 2 die , Five starz . Mai ales in Five starz cand incep toti sa se vocalizeze . Masato e atat de cuuute ;3 . Are asa o voce adorabiiila . Si Shinpei e kawaiii <33 . Dintii aia sunt atat de O.o' si cazatura aia ..
Takeru e preferatul meu ;''3 . E atat de plin de viata si de dragut si de ah , perfect ? Faza cu jacketo a fost prea taaare <3 .
Ma uit ca obsedata la make-of-urile alea cand sunt in toane proaste si mor de ras . Sunt prea idioti sa nu razi , rlly . Stiu ca intr-un concert , Takeru isi dadea cu palma-n cap O.o'' . Am ramas O.o'' . Cred ca i se deranjase casca , dar era .. atat de tont si de cuute <3 .
Si Shinpei deseneaza genial O.o' . Mereu cand intru pe blogul lui sau ce e ma crucesc cand vad ce poa' sa deseneze . E prea taare <3 .
Masato mi se pare prea cuute . E asa mai .. Miic si draguuut si scuumpii . Am specificat ca are o voce adorabila <3 ? O , da .
Si si si am uitat sa spun despre tatuajul fluturas kawaii al lui Takeru . E prea genial tatuajul alaa <3 .

Răspunsuri în acest subiect
RE: SuG - de × azu.kiid × - 20-07-2010, 02:04 PM
RE: SuG - de yaoi maniac - 06-11-2010, 10:25 AM
RE: SuG - de Tenshi. - 16-11-2010, 01:23 AM
RE: SuG - de sarayslain - 08-12-2010, 07:44 PM
RE: SuG - de *ILY Yaoi Maniac* - 31-12-2010, 06:48 PM
RE: SuG - de Alya - 02-02-2011, 08:16 PM
RE: SuG - de Wolves - 21-04-2011, 02:28 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)