16-07-2010, 11:15 PM
Neh, în primul sig backul nu e deloc simplu, chiar e prea un amalgam de brushuri, texturi sau ce dracu e acolo.Mi se pae mie sau ai folosit sharpen pe personaj ? Daca da, sau orice ai fi folosit, nu se vede bine, nu-mi place asa.Dar asta este ceva legat de detalii, de care eu ma "leg" mereu.Ceea ce strica frumusestea semnaturii care pare cât de cât bine lucrata este textul.Dap, textul acela oribil.Culoarea si pozitia lui nu sunt bune.E prea lung cârnatul.Ai fi putut sa scrii prima data "Love me" (cu un font si cu o culoare, o culoare) iar dedesubt, putin mai la stânga ai fi scris restul, cu un text mai antic si cu o alta culoare <-- este doar o idee.Ah, borderul - pass.
Urmatorea semnatura nu-mi place.Brushurile sau filtrer, ce naiba ai folosit pe semnatura, nu-mi place.Partea din stânga este relativ acceptabila.Textul nu se întelege, prea mult rosu prin dreapta.Creeaza un contrast prea mare si e trecerea aia prea rapida de la o culoare calduta la una hot.Nu-mi displace partea stânga.
Urmatorea semnatura nu-mi place.Brushurile sau filtrer, ce naiba ai folosit pe semnatura, nu-mi place.Partea din stânga este relativ acceptabila.Textul nu se întelege, prea mult rosu prin dreapta.Creeaza un contrast prea mare si e trecerea aia prea rapida de la o culoare calduta la una hot.Nu-mi displace partea stânga.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)