Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

친구는 안녕하세요

친구는 안녕하세요!!!

*am o problemă gravă cu introducerile.

Ok, am scris, am şters, am scris, iar am şters, mai încerc odată.
Numele meu este Georgiana, am 18 ani ÅŸi sunt din Craiova. Sunt zodia peÅŸti and AB blood type. So PROUD of it ã…‹ã…‹ã…‹ã…‹ã…‹ .
AB-ul şi zodia mă caracterizează foarte mult. If you know them,you'll get to know me. Anyway, sunt admin(founder) de forum, un forum dedicat asiei,dar în special K-POP-ului şi Coreei de Sud(nu am venit aici ca să fac concurenţă), şi fan Super Junior de mai bine de un an. Să zicem că datorită lor am ajuns să învăţ limba coreeană şi să visez la un viitor mai bun, chiar în Coreea.
Acum câteva minute mi-am propus să dau un search pe google pentru "Super Junior Coreea de Sud", şi am dat de această comunitate. Am intrat şi am găsit un topic unde se vorbea despre Super Junior. Prima reacţie a fost "FANI SUPER JUNIOR AICI !!! Mă înregistrez!"

Pentru că sunt fani Super Junior pe aici, vreau sa mă prezint ca un ELF şi ca un kpop fan.

Revenind la Anime ÅŸi Manga.
Recunosc... am o mică-mare scăpare. Aveam un timp în care eram PASIONATĂ de Naruto.. până am descoperit kpopul. Story of my life.
Când aveam... 6 ani, cred, îmi doream să pot ajunge ca Sailor Moon şi să salvez lumea de rău. Era.... eroina mea. ^^

Uhm, nu ştiu ce să mai zic. Am menţionat că am o problemă cu intro-urile, nu? Ei bine, se vede.
M-am înregistrat aici pentru ca vreau să cunosc ELF, dar şi persoane pasionate de entertainmentul asiatic.

Daca aveţi întrebări... sunt bine venite^^

Sper să îmi pot face prieteni aici.

*btw, îmi place grafica acestui forum. felicitari ^^
[Imagine: 27zg49j.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
친구는 안녕하세요!!! - de HaeSook - 15-07-2010, 01:07 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)