Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste pe saturate[+18]

(12-07-2010, 03:39 PM)Zuzulici A scris: Hey guys [aici puteai spune Bună sau mai ştiu eu ce :)).Trebuie să te hotărăşti:Ori scrii în română ori în engleză.], eu sunt Sakura ,[fără virgulă pentru că virgula înseamnă pauză şi atunci ar fi aşa : eu sunt Sakura PAUZĂ alias Xoxo] alias Xoxo ...[Trebuia să pui doar un singur punct.Nu două, nu trei]. Eu una m-as descrie astfel : Am[Nu înţeleg de ce ai scris Am cu literă mare. Nu mi se pare că ai pus punct sau alte semne.am] nousprezece ani si locuiesc in Magdeburg , Germania. Am parul roz -o nuanta mai inchisa de roz-cu cateva suvite colorate,iar ochi mei sunt verzi ca zmaraldele[smaraldele].Sunt rebela de felul meu si fac ce vreau pentru ca parintilor mei nu le pasa ce se intampla cu mine , atata timp cat inca sunt vie[Deci să înţeleg că le păsa decât atunci când murea?Ca să nu.i pese de ea însemna că o lăsa să rabdă de foame, etc.Ţnţelegi tu ce am vrut să spun].Imi place sa fac multe chestii,cum ar fi sa ma plimb cu rolele si sa stau in ploaie...[Un singur punct (.)]Cam atat depre mine.
Stateam pe o banca-n[Sună mai bine o bancă în parc.] parc si asteptam pe[Pe cineva?Poate la cineva :))] cineva,cand aud o voce masculina,destul de cunoscuta mie.
-Hei pustoaic-o.![Hei, puÅŸtoaico!]
Ridic capul si privesc acea persoana.
-Pain.!-[Nu înţeleg de ce ai pus punct după Pain şi apoi semnul exclamării.Doar un singur semn de puctuaţie.Si tot aşa nu mai înţeleg de ce ai pus cratimă după ce vorbesc ei]strig eu apoi alerg spre el si ma arunc in bratele lui.
-Ce dor mi-a fost de tine.-zise Pain scufundandusi[scufundându-şi] capul in parul meu.
-Si mie de tine.!-[Aceeaşi chestie.]zic eu printre lacrimi.![Aici doar punct.Tu ai o problemă să pui două semne de punctuaţie şi nu, nu e greşeală de tastare că am mai văzut aşa.]
-Hei nu mai plange ...[Doar un singur punct!] Sunt aici acum.!-[Aceeaşi chestie din nou.M-ai exasperat, fetiţo!]zise tanarul stergandu-mi lacrimile
-Sunt lacrimi de fericire.-zic eu mangaindu-l pe unul dintre obraji.
Ma departez putin ca sa-l vad mai bine , dar nici bine nu apuc sa-l privesc ca se apropie de mine si-mi prinde barbia cu mana dreapta , ridicandu-mi capul in sus.Se uita cateva secunde-n [secunde în] ochi mei apoi imi prinde buzele intr-un sarut pasional,isi baga limba in gura mea,atingand-o usor pe a mea[Vezi că ai repetat adjectivul pronominal posesiv "mea" şi acest lucru de zgârie pe creieri.],[Fără virgulă.Ţi-am explicat care e faza cu ea.]invintand-o la joaca... Aaah,de cand nu i-am mai simtit buzele alea si atingerile lui blande.Fara sa intrerupa sarutul ma trase mai aproape de el si isi puse mainile pe talia mea,[Fără virgulă]ridicandu-mi putin tricoul.Mana mea stranga[Cred că voiam să spui stângă] era afundata in parul lui negru ca abanosul-se vedea ca e vopsit cu unele suvite satene- iar mana mea dreapta se plimba in voie pe spatele baiatului.
Cand simteam ca ne e lumea mai draga[Asta nu e expresie pentru un fic.],[Fără virgulă]ne auzim strigati de cineva.Privesc la ce-l care ne striga,apoi tip la el:
-F**** si ***** **** Itachii !!![Câta înjurătura.Bine că a cenzurato Lynn.Ăsta nu e vocabular adecvat pentru un fic ;)]
-Hei,calmeaza-te Xoxo,[!Fără virgulă]am treaba cu Pain , nu cu tine.![Din nou_Deja mă enervează această problemă a ta.Şi era doar punct.]Ma scuzati ca v-am intrerupt.!
-Nu te iert asa usor.!-ii zise Pain,[Fără virgulă!]dand mana cu Itachi,[Fără virgulă!] prieteneste.
-Mda ..[Un singur punct (.). Doar unul] Bine ai revenit.!-ii zise Itachi cu un zambet pe fata.

Deci deja nu am mai corectat că mă durea capul.Tu corectezi capitolul înainte să-l postezi?Sunt sigură că nu.Cum am mai spus şi repet, tu ai o problemă să pui mai multe semne de punctuaţie.Şi conversaţia aia de pe mess dintre ei, tu te-ai uitat în ce hal arată?Ştii, într-un fic nu se pun emoticoane şi felul în care vorbeau.Controlează-ţi şi tu limbajul că nu eşti pe maidan.
Modurile de expunere aproape sunt inexistente.Şi dialogul ăla săracul :-j. La celelalte capitole n-am avut răbdare să le mai comentez pentru îmi făceam draci.Din nou.
Nu o să-ţi mai citesc ficul!Atât am avut să-ţi mai spun.Bye!
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau.
- Mihail DrumeÅŸ

[Imagine: tumblr_l62y3awKTQ1qbcrgio1_500.png]

Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? -
Mihail DrumeÅŸ

Claustrofobie

Răspunsuri în acest subiect
Dragoste pe saturate[+18] - de Zuzulici - 12-07-2010, 03:39 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Flash - 12-07-2010, 05:35 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Zuzulici - 12-07-2010, 06:36 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Little Star - 12-07-2010, 07:35 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Flash - 12-07-2010, 08:03 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Zuzulici - 12-07-2010, 09:43 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Bad Blood. - 13-07-2010, 03:36 PM
RE: Dragoste pe saturate[+18] - de Zuzulici - 13-07-2010, 06:56 PM