Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari

Lol si mie mi s-a intamplat la One missed call.

Trecut de 12 noapte...un vant groaznic afara ma miram cum de mai e curent..eu cu o amica ne uitam la film...ea crispata major pentru ca nu ii plac filmele de groaza
Tipa primeste mesajul...eu cu ochii in P.C mama mama ce pateste aia....colega mea imi strangea piciorul ca disperata....cineva o urmarea pe tipa...adrenalina la maxim ma gandeam hai ma o data omoar-o pe aia...colega mea se uita intr-o parte...un moment de liniste...tipa tipa tipa si colegamea...iar liniste si deodata incepe telefonul sa sune.....ring ring ring ( am o sonerie urata o melodie de la Manson care mi se pare amuzanta) in momentul acela am tipat pana mi-au sarit plamanii 21...colega mea era in pat aproape plangand si mi-a zis ca in viata ei nu mai vine sa doarma la mine 21 singura data cand am patit asta la un film in rest totu bine ( yey)

Răspunsuri în acest subiect
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de Lectina96 - 12-03-2011, 08:11 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de street king - 01-06-2010, 11:21 PM
RE: Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari - de *Yami - 12-07-2010, 09:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Horror Stories Robb'™ 4 4.568 17-07-2011, 08:43 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.584 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)