12-07-2010, 01:38 AM
In primu' rand terminativa cu cearta ca la o adica este vorba doar si doar despre Big Bang -__-' Fiecare isi expune punctul de vedere in felul sau.
Asaaa ^^ All right ...pazea ca mai apare un fan inrait Big Bang a fost si va ramane trupa mea #1 pe veci :3 Datorita ei stiu ce e astazi kpop-ul
Preferatul meu e TOP :3 De ce ?Pur si simplu e tipu' perfect pentru mine Vocea lui,felul cum se imbraca,parul cum si-l face uneori ma da gata =p~
Btw...ii ador si pe ceilalti membrii : GD - so cuuute,my daddy e asa de scump iar vocea lui e total ...phuaa =p~ , Taeyang - are un corp numai bun de salivat =p~ , Seungri - e destul de talentat atat in dans cat si in muzica, si nu in ultimul rand , Daesung - si el e foarte cute ,iar vocea lui e asa angelica
Melodii preferate :[ar fi cam muuuulte XD]
-Tell me goodbye - pur si simplu o adoor
-Hallelujah - obsesia mea <3
-Heaven - se putea sa nu imi placa ?
-Haru Haru - a 2 sau a 3 melodie care am ascultat-o
Bine cum am mai zis mai am melodii preferate dar daca ar fi sa stau sa le pun miar lua ceva
Asaaa ^^ All right ...pazea ca mai apare un fan inrait Big Bang a fost si va ramane trupa mea #1 pe veci :3 Datorita ei stiu ce e astazi kpop-ul
Preferatul meu e TOP :3 De ce ?Pur si simplu e tipu' perfect pentru mine Vocea lui,felul cum se imbraca,parul cum si-l face uneori ma da gata =p~
Btw...ii ador si pe ceilalti membrii : GD - so cuuute,my daddy e asa de scump iar vocea lui e total ...phuaa =p~ , Taeyang - are un corp numai bun de salivat =p~ , Seungri - e destul de talentat atat in dans cat si in muzica, si nu in ultimul rand , Daesung - si el e foarte cute ,iar vocea lui e asa angelica
Melodii preferate :[ar fi cam muuuulte XD]
-Tell me goodbye - pur si simplu o adoor
-Hallelujah - obsesia mea <3
-Heaven - se putea sa nu imi placa ?
-Haru Haru - a 2 sau a 3 melodie care am ascultat-o
Bine cum am mai zis mai am melodii preferate dar daca ar fi sa stau sa le pun miar lua ceva
[center]
My Deviant xD
Mah' blog * ω *
Kpop -> my air ,my love , my everything :X
ë‹¹ì‹ ì„ ì‚¬ëž‘í•©ë‹ˆë‹¤!
ë‹¹ì‹ ì€ ë‚´ 마약!
Love you ,my pervy boy ♥[/center]
My Deviant xD
Mah' blog * ω *
Kpop -> my air ,my love , my everything :X
ë‹¹ì‹ ì„ ì‚¬ëž‘í•©ë‹ˆë‹¤!
ë‹¹ì‹ ì€ ë‚´ 마약!