12-07-2010, 12:08 AM
OMG, cum sa nu ii iubesti pe baietii astia :X sunt a treia trupa in topul favoritelor xDD
1. Cum şi când aţi aflat de ei ?
Lol, chiar cand au debutat o.o deci, ii cunosc bine...
2. Care este membrul vostru preferat ?
Gi-oppaaaaa -- adik Gi Kwang xD il ador <3 cel mai cute
3. Care este melodia voastră preferată ?
Bad Girl :X voi adora melodia asta pana mor <3
Deci, imi place de toti, dupa Gi-oppa urmeaza DongWoon [m-a cucerit in primul mv <3] Jun Hyung [tipul asta e asa de cool @_@] Hyun Seung [ex membru al formatiei Big Bang, care pot zice ca a evoluat mult de atunci si m-a impresionat mult] Yo Seob [e cute <3] Si DooJoon [incepe sa imi placa mai mult datorita noilor mv-uri pe care le scoate cu o noua artista]
Insa si melodiile lor recente, Shock, Special, Say no, Easy, Be crazy si mel mai vechi Mistery, Oasis m-au cucerit, sunt foarte reusite si merita ascultate.
1. Cum şi când aţi aflat de ei ?
Lol, chiar cand au debutat o.o deci, ii cunosc bine...
2. Care este membrul vostru preferat ?
Gi-oppaaaaa -- adik Gi Kwang xD il ador <3 cel mai cute
3. Care este melodia voastră preferată ?
Bad Girl :X voi adora melodia asta pana mor <3
Deci, imi place de toti, dupa Gi-oppa urmeaza DongWoon [m-a cucerit in primul mv <3] Jun Hyung [tipul asta e asa de cool @_@] Hyun Seung [ex membru al formatiei Big Bang, care pot zice ca a evoluat mult de atunci si m-a impresionat mult] Yo Seob [e cute <3] Si DooJoon [incepe sa imi placa mai mult datorita noilor mv-uri pe care le scoate cu o noua artista]
Insa si melodiile lor recente, Shock, Special, Say no, Easy, Be crazy si mel mai vechi Mistery, Oasis m-au cucerit, sunt foarte reusite si merita ascultate.