09-07-2010, 04:31 PM
~Ana-chan~!! I'm so happy to meeting you! Iti urez, deja, banalul " bun venit" pe forum, sau, mai bine zis, in familie! Ne plac cam aceleasi lucruri si ma bucur nespus ca avem atatea chestii in comun. Si eu iubesc Kiddy Grade, Vampire Knight, Shugo Chara... Dar, am observat ca din `YourMangaList`, lipseste Shugo Chara si Shugo Chara Encore. Nu le-ai citit sau care-i treaba ? Eu sunt o super fanatica Shugo Chara si, de aceea te intreb, nu de alta. Intorcandu-ne la oile noastre, cati ani ai si de unde esti ?
2) Care este anime-ul tau preferat?
3) Ikuto Tsukiyomi VS. Tadase Hotori ? ( Argumenteaza, please ! Vreau sa-ti stiu si parerea ta. Eu il aleg pe Ikuto, imi place mie mai mult de el.)
4) Zero Kiryu VS. Kuran Kaname? ( Mie imi place mai mult Zero, pe Kuran il dispretuiesc !!)
5) Care este parerea ta despre Eclair ( from Kiddy Grade) ?
6) Ai vazut Kiddy Girl-And? Si daca da, ce parere ai despre contiuarea anime-ului Kiddy Grade?
7) Ai auzit vreodata, in vietisoara ta, de RBD? Daca da, care este membrul formatiei tale preferat?
Ei, si cam atat. Sper ca nu te-am plictisit cu intrebarile mele si poate vom devenii prietene bune. Ne mai citim si cat mai activa, 'kay?
2) Care este anime-ul tau preferat?
3) Ikuto Tsukiyomi VS. Tadase Hotori ? ( Argumenteaza, please ! Vreau sa-ti stiu si parerea ta. Eu il aleg pe Ikuto, imi place mie mai mult de el.)
4) Zero Kiryu VS. Kuran Kaname? ( Mie imi place mai mult Zero, pe Kuran il dispretuiesc !!)
5) Care este parerea ta despre Eclair ( from Kiddy Grade) ?
6) Ai vazut Kiddy Girl-And? Si daca da, ce parere ai despre contiuarea anime-ului Kiddy Grade?
7) Ai auzit vreodata, in vietisoara ta, de RBD? Daca da, care este membrul formatiei tale preferat?
Ei, si cam atat. Sper ca nu te-am plictisit cu intrebarile mele si poate vom devenii prietene bune. Ne mai citim si cat mai activa, 'kay?
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::