09-07-2010, 02:28 PM
New yaoi fic! Yay!
Mda, astea au fost doar mici exemple întâlnite pe parcursul textului, dar cred că am subliniat bine un defect al ficului tău: nu prea ai descriere. Aş spune că ai putea introduce şi ceva descriere a sentimentelor pe acolo, dar în primul rând pune-te la punct cu descrierea imaginilor. Practic, nu ar trebui să ai senzaţia că nu mai ştii ce să spui despre un anumit tablou şi să treci la altă imagine din moment ce e textul tău şi tu ţi-l imaginezi. Aşa că nu te limita cu descrierile!
Al doilea (şi ultimul) lucru care nu mi-a plăcut a fost că ai prezentat prea multe personaje în acest capitol. Puteai să mai laşi ceva de descris şi pentru capitolul următor...
Oricum, sper că ai să lucrezi la ficul ăsta pentru că vreau să văd ce iese! Şi aştept o idee originală ;)! Aşa că spor la scris!
Citat:In unul dintre aceste mijloace de transport se afla si Daniel Gray, un licean de 16 ani, cu parul saten deschis si ochii verziCred că nu e nevoie să-ţi spun că descrierea asta fizică e total ştearsă, fără detalii care m-ar putea face să îmi imaginez acel personaj. Şi dacă Daniel mai e şi protagonist, mă aşteptam la o descriere mai minuţioasă. Părul stă pe un trup, pe care de altfel ar fi trebuit să îl descrii dacă tot ai început cu asta. Sper să văd o descriere mai amplă ceva mai încolo....
Citat:Uniformele scolii erau simple dar elegante. Baietii aveau pantaloni negri, camasa alba cu mici detalii rosii, jacheta neagra si cravata rosie.Iar am senzaţia că ai fi putut să descrii mai mult...
Mda, astea au fost doar mici exemple întâlnite pe parcursul textului, dar cred că am subliniat bine un defect al ficului tău: nu prea ai descriere. Aş spune că ai putea introduce şi ceva descriere a sentimentelor pe acolo, dar în primul rând pune-te la punct cu descrierea imaginilor. Practic, nu ar trebui să ai senzaţia că nu mai ştii ce să spui despre un anumit tablou şi să treci la altă imagine din moment ce e textul tău şi tu ţi-l imaginezi. Aşa că nu te limita cu descrierile!
Al doilea (şi ultimul) lucru care nu mi-a plăcut a fost că ai prezentat prea multe personaje în acest capitol. Puteai să mai laşi ceva de descris şi pentru capitolul următor...
Oricum, sper că ai să lucrezi la ficul ăsta pentru că vreau să văd ce iese! Şi aştept o idee originală ;)! Aşa că spor la scris!
아름다운 미녀를 좋아하면 ê³ ìƒí•œë‹¤
Heart aches when you fall in love with a beauty...
Heart aches when you fall in love with a beauty...