06-07-2010, 07:02 PM
N-am citit toate reply-urile, deci sper sa nu zic ceva ce a mai fost zis. Sincer, la inceput si eu am fost fana sasusaku, dar acum ca mi-am revenit, pot sa fac o analiza mai atenta a acestui cuplu. Mie mi se pare ca se potrivesc intr-o anumita masura. Ma gandesc ca poate Sakura, cu firea ei vesela si optimista, ar putea sa treaca dincolo de masca rece pe care o afiseaza mereu Saskue. Poate ca si Sasuke, desi pare sa nu-i pese decat de el insusi, s-ar putea deschide in fata cuiva care evident nu ii vrea decat binele. Cred ca se potrivesc tocmai pentru ca sunt atat de diferiti. Sakura ar putea sa-l faca pe Sasuke sa fie macar putin mai uman, iar Sasuke ar putea sa mai tempereze din entuziasmul Sakurei.
Totusi nu cred ca mi-ar placea ca ei doi sa ramana impreuna la final tocmai pentru ca nu imi plac finalurile previzibile. Si pentru ca mi-ar placea sa vad toti fanii sasusaku suferind. OK, i'm to evil, asta ar insemna mai mult de 80% din fanii Naruto.
Totusi nu cred ca mi-ar placea ca ei doi sa ramana impreuna la final tocmai pentru ca nu imi plac finalurile previzibile. Si pentru ca mi-ar placea sa vad toti fanii sasusaku suferind. OK, i'm to evil, asta ar insemna mai mult de 80% din fanii Naruto.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine