Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My work... just read..if you want

Destul de misto eseul^^. Sunt niste greseli>.<. Sper ca nu te superi daca le pun aici^^".
"muica"->faza asta mi-a placut^^->muzica
"tretata"->tratata
"modalitatede evidentierea "-> aici lenea a fost prea mare pentru a pune o pauza^^"-> modalitate de evidentiere a
"ipostaele "->ipostazele
"IubireA"->asta nu e important^^"
"frumosin poeziile lui eminesciene"-> cred ca era-> frumos in poeziile lui Eminescu/frumos in poeziile eminesciene (ce e chestia asta?)
"dela "-> iar lenea^^-> de la
"iubirea dor "-> am pus si "iubirea" ca suna ciudat<.< -> doar
"prezentt"-> prezentat
"barbatl si femaia"-> barbatul si femeia
"dinmilioane"-> din milioane
"incosntienta"-> inconstienta
"barbatului u sufletul"-> barbatului cu sufletul
"nici nnu"-> nici nu
"barbatuui"-> barbatului
"Spatil"-> spatiul
"stine"-> stinge
"inseamnaaceva"-> inseamna ceva/inseamna altceva
"Iunirea"-> Iubirea
Scuze ca am insirat greselile>.<. Daca am inteles eu ceva gresit sa-mi zici. Ideea chiar imi place. La scoala ce nota ai luat? Eu ti-as da un 9,50^^ si pentru greseli>.<. Fara ele ar fi un 10 mare si gras^^. O sa faci totusi o continuare, nu? Chiar as vrea sa vad si niste personaje sau sa mai pui(yummi) niste esee reusite. Inca o data. Sper ca nu te-ai suparat pentru greseli^^". Incearca sa pui(yummi) "spatiu" dupa virgula, punct sau altceva ca se vede mai bine asa. Dupa punct am vazut ca uneori ai mai scris cu litera mica>.< -> daca te uiti mai atent pe la sfarsit se vede si arata mai bine daca nu scrii cu prescurtari ex: "D-zeu" si "pt". Atat imi amintesc^^". Scuze ca am insirat tot! Daca vrei poti sa-mi zici si tu toate tampeniile pe care le-am scris eu la ficu meu>.<. Invitatie de razbunare:)). Sper ca nu ma urasti! Dupa ce scrii ceva da mai departe ca sa vada daca nu ai greseli, asta daca iti e lene sa te uiti singura. Stiu cum e cu lenea asta^^. Nici eu nu citesc dupa de scriu^^". Acum ca sa termin totul zic obisnuitul meu...Ja ne

Răspunsuri în acest subiect
My work... just read..if you want - de Lotte - 13-04-2008, 06:35 PM
RE: My work... just read..if you want - de Dark Shadow - 13-04-2008, 07:09 PM
RE: My work... just read..if you want - de Lotte - 13-04-2008, 07:25 PM
RE: My work... just read..if you want - de Dark Shadow - 13-04-2008, 07:34 PM
RE: My work... just read..if you want - de Lotte - 13-04-2008, 08:09 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)