Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru

Ca o mare fana a acestui gen, trebuie sa-mi fac datoria si sa postez si la acest topic praise.
Urmaresc animeul inca de cand a aparut, si pot sa spun ca mi-a palcut fiecare episod. Nu pot zice ca este 100% original, insa faptul ca tinde spre shounen-ai - dupa parerea mea- l-a afcut mai captivant. Din cate am inteles, Yuuki trebuia sa se reincarneze ca fata, insa este baiat. 15. Totul o sa fie interesant. Luka mi se pare genul acela de personaj, misterios si rece.
In legatura cu trebarile:

1. Ce relatie credeti ca va fi intre Yuki si Luka(aka Zess)?
1. Sincera sa fiu, nu am nici cea mai vaga idee. Tind sa cred ca unul dintre ei va muri, insa uneori am impresia ca vor trai fericiti pana la adanci batraneti. 43. Chiar si asa, vreau sa fie ceva mai mult, pentru a fi accentuat si genul shounen-ai. Cien stie, poate iubiti 105. Ar putea sa fie si parteneri in lupta. 39.
2. Vedeti vreo asemanare intre acest anime si 07 Ghost?
2. Rusine sa-mi fie. Inca nu am vazut acest anime. :s: Oricum, am inceput sa ma uit la el 15.
3. Cat de accentuat va fi genul shounen ai?
3. Nu imi place sa fac pe mama omida insa cred ca se va pune foarte mult accentul pe el. Probabil cate faze, insa nimic mai mult. 39. Imi doresc sa fie cat de accentuat posibil 105, sa am eu ganduri perverse de visat noaptea intre Yuuki si Luka. *just kidding*.
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
RE: Uragiri wa Boku no Namae wo Shitteiru - de Verrine - 05-07-2010, 10:28 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)