05-07-2010, 03:02 PM
- Pai...incepuse in timp ce respirasea adanc - vom ajunge intr-o alta lume, un fel de Iad, populat numai de vampiri. Din pacate, puterile noastre sunt foarte slabe acolo. Conducatorul acelei lumi este Liliacul, despre care ti-am mai povestit. El conduce un 'templu' vechi, de peste o mie de ani. Vampirii duc oameni acolo in schimb pentru puteri. Ei sunt supusi la un test foarte dureros: daca trec, vor devenii vampiri, dar nu vor avea puteri, daca pica, sunt ucisi de catre Liliac. Vampirii ca noi, care duc sacrificii au posibilitatea sa isi aleaga o putere noua. O sa trebuiasca sa intri intr-o camera, unde un maestru iti va desena niste semne pe mana, care peste 3 zile vor disparea. Prin ele vei primi o abilitate noua, iar de fiecare data cand o folosesti, semnele iti vor reaparea. Ai sa vezi mai multe acolo. Am ascultat-o cu multa atentie. Nici nu ne-am dat seama cand trenul s-a oprit. Am coborat de acolo. Si am inceput sa mergem in directia pe care vampiroaica mi-a aratat-o. Am ajuns in fata unei imense usi, am deschis-o si am pasit inainte, inghitind in sec.
- E posibil sa nu ma placa ?
ooc: Sinde sau cine vrea.
- E posibil sa nu ma placa ?
ooc: Sinde sau cine vrea.
![[Imagine: guitargirlsignature.png]](http://i923.photobucket.com/albums/ad76/Tekami/guitargirlsignature.png)
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))