03-07-2010, 02:48 PM
- Cine esti ? Sau mai bine zis ce esti ? I-am auzit intrebarile . Am stat ceva timp sa ma gandesc, incercand sa ma linistesc.
- Eu, sunt tot . . . eu. I-am spus ne gasnid alte cuvinte si nici o explicatie.
- Ce se intampla aici ? De ce nu e nimeni la cursuri ? Am auzit o voce, ce parea a fi a directorului. Nici nu mi-am ridicat capul din pamant, de rusine. Stiam ca avea sa imi anunte parintii.
Acum ne aflam amandoua in aceasi camera. Amandou bandajate. Stateam intinse pe paturi albe, cu gratii caracteristice unui spital. Desi nu era unul, eram mai degraba o sala cu o multime de paturi. Cred ca aici statau cei ce aveau nevoie de ingrijiri medicale.
Acum asteptam pastilele.
Ooc: Sinde sau cine vrea.
- Eu, sunt tot . . . eu. I-am spus ne gasnid alte cuvinte si nici o explicatie.
- Ce se intampla aici ? De ce nu e nimeni la cursuri ? Am auzit o voce, ce parea a fi a directorului. Nici nu mi-am ridicat capul din pamant, de rusine. Stiam ca avea sa imi anunte parintii.
Acum ne aflam amandoua in aceasi camera. Amandou bandajate. Stateam intinse pe paturi albe, cu gratii caracteristice unui spital. Desi nu era unul, eram mai degraba o sala cu o multime de paturi. Cred ca aici statau cei ce aveau nevoie de ingrijiri medicale.
Acum asteptam pastilele.
Ooc: Sinde sau cine vrea.
Mulţumesc Alysu : o3
- eÅŸti piraat?
- nu supă la plic : ))
- nu supă la plic : ))