Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ideea de shounen-ai a ficului?
Da
92.86%
39 92.86%
Nu
7.14%
3 7.14%
Total 42 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

My overcast abyss is gone [shounen-ai]

Helau si milioane de scuze ptr intarziere ^:)^. Dupa cum am scris si la ficul " L's journal" am fost plecata in tabara si nu am putut sa pun continuarea. M-am dus in Maramures, taman in varfu muntelui o.o'. Ok, deci nu am scris de o saptamana deci capitol s-ar putea sa nu fie hiper reusit, de aceea imi este mai teama decat deobicei. :-S. Eu oricum, sper ca de fiecare data, sa va placa ^:)^. Enjoy!

Capitolul 14:

Trecusera doar doua zile din aceasta saptamana blestemata, insa spre fericirea mea nu s-a intamplat mare lucru. Inafara faptului ca Yuuki dormea cu mine in fiecare seara si eram obligat sa-l imbratisez, nimic special. M-am gandit si la variant in care ar cere mai mult… ce puteam face? Mi se parea imposibil sa-l sperii. S-a luptat cu o suta de ninj, a ajuns pe jumatate mort, plin de sange… si totusi, la final, zambea! O idee mai buna nu aveam. Daca il respingeam de tot, as fi riscat sa pierd puternica influnta de manipulare pe care o aveam asupra lui…
Acum profitam de ocazia ca a mers la cumparaturi cu Juugo in satul apropiat. Aveam si eu cateva ore libere in care puteam respira usurat. In legatura cu misiunile nimic nu era nou. Tobi nu ne-a mai presat cu prinderea lui Nekomata – spunea ceva de gasirea ultimului loc in care a fost vazuta. Dintre toti cei noua Bijuu, acesta era cel mai greu de prins. Nu stia nimeni exact cum arata gazda lui. Infara faptului ca este de sex masculin, nu avem alte detalii. Exista doua posibilitati sa-l prindem: ori Tobi il gaseste si ne da mai multe detalii despre infatisarea gazdei, ori il gasim din pura intamplare.
-Sasuke-chi, Tadaima*.
-Okairi**.
Iata-l. Dupa cum arata, are o idee. In ultimele doua zile, stand asa de mult cu el, am inceput sa-mi dau seama ce gandeste numai dupa expresiile care le face. Doamne… ce ti-am cerut si ce mi-ai dat.
-Sasuke, am o idee!
Dupa cum ma gandeam. Am oftat.
-Spune.
-Ce ar fi daca am juca cu totii shogi? O sa fie amuzant.
-De ce ma mai intrebi? Si asa sunt obligat sa fac tot ce spui tu timp de o saptamana.
-Nu-i chiar asa. Nu te-as pune niciodata sa faci ceva ce nu ti-ai dori, imi spune acesta oarecum… dezamagit de replica precedenta.
Am stat asa cateva moment, fara sa-i raspund. Fiecare replica pe care mi-o dadea… ah… Yuuki chiar imi vine sa te omor!
-Cheamai pe ceilalti.
Nu mai pune sa fac ceva impotriva vointei mele? Chiar crezi ca imi plac toate tampeniile astea? Preferam sa fiu in mijlocul unei lupte decat sa ma joc shogi cu idiotii aia. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce va iesi. Oricum de data asta e sigur, nu mai joc pe pariuri, mai ales daca este vorba de un oponent ca Yuuki.

Ne-am strans in camera mea, Yuuki pregatind dinainte jocul. Toti pareau uimiti de ceea ce vom face, insa dupa cum spuneam, nu aveam de ales. Yuuki a castigat pe buna dreptate pariul acela si eu va trebui sa ma supun. Primul meci era intre Karin si Suigetsu. Cel care castiga avea sa joace cu Juugo.
-O sa te bat si apoi o sa-mi fii sclava toata viata ta!
-Idiotule! Am fost printre cei mai buni tacticieni a lui Orochimaru, crezi ca ma poate invinge un copil tinut intr-un tub cu otet?
Era gata sa-i sara la gat. Deja isi pregatise sabia. Nu glumea! Macar imi facea o favoare…
-Tu… Koro shite!***
-Terminati si incepeti dracu’ odata! le zic, gandindu-ma la ce va crede Yuuki daca ii lasam sa se omoare unul pe altul.
Dupa ce am tipat la ei s-au mai calma si au inceput jocul. A fost unul destul de interesant. Karin incerca sa-l atace pe Suigetsu direct, iar el de cate ori era atacat facea o singura miscare in asa fel incat orice mutare ar fi facut Karin, tot trebuia sa-si sacrifice unul dintre pionii importanti. Nu mi l-am imaginat niciodata Suigetsu genul de persoana strategica; era mult prea idiot pentru asa ceva!
-Sah mat.
Glasul lui Suigetsu ne-a atras tuturor atentia. Intradevar, castigase, era sah mat! Pana si Karin era uimita de castigul lui. Cine ar fi crezut ca e posibil sa descoperi asa ceva la un idiot ca Suigetsu?
-Suigetsu va juca cu Juugo, iar cela care castiga il va avea ca oponent pe Sasuke-chi, anunta Yuuki.
Oricat de bun ar fi Suigetsu la shogi n-o sa-l invinga pe Juugo. O persoana care se enerveaza si cade usor in capcane nu o sa invinga un ninja calm precum Juugo. Oricum, cine stie? Poate Suigetsu este mai bun de atat. Are si el o calitate.

Cred ca trecusera in jur de douazeci de minute si nici unul nu dadea semne de retragere. Eram atent la miscarile celor doi, cand glasul soptit a lui Yuuki mi-a distras atentia.
-Sasuke-chi, pot sa stau la tine in brate? Se pare ca meciul o sa mai dureze ceva.
Am oftat.
-De parca as avea de ales.
S-a asezat pe mine si si-a sprijinit capul de pieptul meu. Mi-am pus mainile in jurul abdomenului sau, imbratisandu-l. Ce-si mai doreste si piticania asta. Trebuie totusi sa recunosc… e pentru prima data cand fac una ca asta.
Nimeni nu a observat schimbarea pozitiilor noastre; cu totii erau concentrati asupra meciului. Suigetsu mai avea doar trei piese, in timp ce Juugo avea in jur de zece. Dupa cum ma gandeam, nu mai sunt sanse sa castige.
-Sah mat.
Glasul lui Suigetsu ne-a atras atentia pentru o a doua oara. Ne-am uitat cu totii uimiti spre table de joc. Si de data aceasta, castigase! Cine s-ar fi gandit la asta… I-am aruncat o privire fugitiva lui Yuuki, nici el nu se astepta la una ca asta.
Un zambet mic mi-a aparut in coltul gurii. Pana la urma, aceste partide de shogi nu au fost o pierdere de vreme. Am aflat mai multe despre idiotul de Suigetsu.
-Se pare ca e randul meu.
M-am asezat in fata lui Suigetsu, aranjandu-mi piesele pe tabla de joc. Yuuki inca se afla la mine in brate si nu dadea semne de retragere. Trebuia sa-l suport si pe el. Eh… de acum putea, spune ca m-am obisnuit cu situatiile de genu.
-Gambate****, Sasuke-chi.
Am dat afirmativ din cap si am facut o prima miscare. Nimic interesant… Suigetsu parea sa joace normal.
-Se pare ca ai si tu o calitate printre toata prostia aia, ii zic cam dupa o jumatate de ora de joc.
-Cand stateam in Satul Ascuns intre Nori obisnuiam sa joc shogi cu batranii satului.
-Satul Ascuns intre Nori? intreb.
Se pare ca totul devine din ce in ce mai interesant. Cred ca o sa ma pot folosi de Suigetsu, avand in vedere locul sau natal.
-Tatal meu erau unul dintre consulii lui Raikage-sama. El era cel care depista locatia inamicului si facea tactica pentru a fi invins. Mama… nu am cunoscut-o niciodata, nici macar nu stiu cum arata. Tata spunea ca seman foarte mult cu ea. Cine stie… Inca din nastere am avut puterea de manipulare a apei asa ca singurii care stateau cu mine erau cei mai batrani din sat. M-au invatat sa joc shogi si sa gasesc strategii pentru fiecare mutare. Totul mergea bine pana cand m-a descoperit Orochimaru… A omorat jumatate de sat numai pentru a pune mana pe mine. Din acea zi nu am mai avut dreptul sa intru in Satul Ascuns intre Nori.
A fost o povestire scurta, insa pentru prima data il vad pe Suigetsu lipsit de energie. Din cate se vede nu prea ma pot folosi de asta. A fost restrictionat si nu are voie sa intre in sat. Ce pierdere…
Cand sa fac urmatoarea miscare l-am vazut pe Yuuki. Dormea. Idiotul! Nu m-as fi gandit ca Yuuki a vazut povestirea lui Suigetsu atat de plictisitoare incat sa adoarma. Eh… Va trebui sa-l suport… inca patru zile… doar patru.
M-am uitat atent la tabla de joc. Mda. Din trei miscari pot sa-l bat. M-am cam plictisit asa ca mai bine sa termin.
Mi-am facut rapid mutarile.
-Sah mat, ii spun in soapta.
-Cum… de?! a zis in timp ce se uita neincrezator la pozitia pionilor.
-Faci atacurile in asa fel incat sa-ti apropii pionii din ce in ce mai mult de ai mei. Ti-am luat-o inainte, folosindu-ma de propria ta strategie.
Castigasem. Nu ma asteptam sa pierd in fata lui. Am observat dinainte ca foloseste tactica asta. De fapt, erau doua tactici, cea pe care o vedea toata lumea si cea care era ascunsa in spatele primeia. Cam asta a fost.
-Cum ramane cu meciul tau cu Yuuki? intreba Karin, fiind gata sa-l trezeasca pe Yuuki.
-M-a infrant odata, n-are rost si un al doilea meci.
Parea dezamagita de raspunsul primit. Oricum, i-am dat pe toti afara din camera. Cu toate partidele din acea dupamiaza a ajuns ca acum sa fie seara. Cred ca ma voi culca.
Toti iesisera, mai putin Juugo.
-Ce mai e?
-Nimic. Voiam doar sa-ti spun sa ai grija. Stii ca ceea ce faci acum are si niste consecinte. Trebuie sa renunti, ca apoi sa dobandesti -a facut o pauza care in acel moment mi s-a parut lunga-. Nu uita asta, continua.
Acestea fiind spuse, a iesit pe usa.

Tadaima* si Okairi**- Pentru cei care se uita in exces la anime cred ca ati observat ca atunci cand o persoana ajunge acasa spune " Tadaima" pentru as anunta prezenta, iar celalata persoana care este deja in casa ii zice " Okairi" pentru ai ura un " Bun venit, acasa".
Koro shite!***- in traducere: Te omor! sau Te voi omori! [ nu mai stiu exact timpul <.<]
Gambate****- in traducere: Da tot ce ai mai bun! sau in engleza pentru ca se intelege mai bine: Try your best!
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*

Răspunsuri în acest subiect
RE: My overcast abyss is gone [shounen-ai] - de Verrine - 01-07-2010, 11:56 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
13 Vizitator(i)