29-06-2010, 03:44 PM
N-am vazut acest joculet asa ca m-am gandit sa-l postez . Nu l-am luat de pe alt site...E original...Sa spunem asa. Jocul consta in crearea unei povestiri. Eu dau 3 personaje si o propozitie...sau mai multe..Iar userul de dupa mine va face la fel pana cand vom reusi sa facem o poveste ! Sa vedem :
Itachi-Orochimaru-Konan
Intr-o zi foarte ploioasa dar calduroasa(nu exista) Itachi se plimba pe nori incercand sa opreasca ploaia si Konan la vazut . S-a dus repede la el si i-a spus:
-Stiu pe cineva care te-ar putea ajuta cu asta !
-aha...si cine e ?
-Orochimaru-sama !
Au plecat impreuna spre Orochimaru . El statea atarnat in varful unui copac in timp ce o maimuta il batea mar
-Uhm...Orochimaru ?!
-Maimuto ! Termina ! Spuse Oro dandu-se jos din pom. Da ?
-Cum oprim ploaia ?
-Asa !
Ii leaga pe amnadoi de copac si pe acolo trece o babuta . Baba semana cu Angelina Jolie si avea un gandac cu sapte capete pe spate .
Voi urmati :
Itachi-Orochimaru-Konan
Intr-o zi foarte ploioasa dar calduroasa(nu exista) Itachi se plimba pe nori incercand sa opreasca ploaia si Konan la vazut . S-a dus repede la el si i-a spus:
-Stiu pe cineva care te-ar putea ajuta cu asta !
-aha...si cine e ?
-Orochimaru-sama !
Au plecat impreuna spre Orochimaru . El statea atarnat in varful unui copac in timp ce o maimuta il batea mar
-Uhm...Orochimaru ?!
-Maimuto ! Termina ! Spuse Oro dandu-se jos din pom. Da ?
-Cum oprim ploaia ?
-Asa !
Ii leaga pe amnadoi de copac si pe acolo trece o babuta . Baba semana cu Angelina Jolie si avea un gandac cu sapte capete pe spate .
Voi urmati :
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo